У Луцьку підпільно виготовляли та продавали побутову хімію. ФОТО

У Луцьку підпільно виготовляли та продавали побутову хімію. ФОТО
Кіберполіція вилучила фальсифікований товар "PROCTER & GAMBLE" на понад один мільйон гривень.

Працівники відділу протидії кіберзлочинам в Рівненській області та безпосередньо департаменту кіберполіції спільно з слідчими Рівненського відділу поліції та прокуратурою обласного центру викрили підпільне незаконне виробництво побутової хімії «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish» у Луцьку, - повідомляє прес-служба ГУНП у Рівненській області.

На сумнівну якість порошків та шампунів поскаржилися рівнянини, які купували продукцію у мережі Інтернет, зокрема і через соцмережі. За фактом незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару відкрили кримінальне провадження.

До розслідування поліцейські долучили і представників компанії «Procter & Gamble», які були обурені появою на ринку величезних партій контрафактної продукції. Адже зловмисники збували підроблений товар на території Рівненської, Волинської, Київської, Одеської та Дніпропетровської областей.

"Зразки вилучених товарів направлені на експертизу щодо встановлення їх походження та нарахування суми збитків, — повідомив начальник Поліського управління кіберполіції ДКП НП України Олег Лепеха. — Триває досудове розслідування. Двом 28-ми, 29-річним волинянам, організаторам незаконного бізнесу загрожує відповідальність у виді штрафу від десяти тисяч до п'ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Крім того, за незаконне використання торгового знаку «Procter & Gamble», компанія вимагатиме виплатити їй понад мільйон гривень.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
купую шампунь хеден у Польщі.Одного разу купив на Варшавському базарі бо закінчилась.Купив і пр...їв-глина з водою а не шампунь хеден.Але заніс назад і віддали гроші горе продавці.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку підпільно виготовляли та продавали побутову хімію. ФОТО
29 квітень, 2016, 17:21