Єврокомісія оголосила про початок скасування роумінгу

Єврокомісія оголосила про початок скасування роумінгу
З 30 квітня доплата за телефонні дзвінки і мобільний інтернет в роумінгу всередині Європейського Союзу, буде поступово знижуватися.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Європейського парламенту.

«Із завтрашнього дня за розмову або вхід в інтернет оператори зможуть додавати тільки 5 євроцентів до основного тарифу. Раніше доплата становила 19 євроцентів», – йдеться у повідомленні.

А вже з 15 червня 2017 року ці послуги за кордоном будуть коштувати так само, як і в рідній країні. За отримання СМС або вхідний дзвінок грошей знімати взагалі не будуть.

Чиновники Європарламенту кажуть, що це початок переходу до повного скасування роумінгу на територіях країн ЄС.

Зазначимо, що поетапна відміна роумінгу є частиною пакету телекомунікацій, який також містить перші загальноєвропейські правила мережевого нейтралітету, щоб забезпечити відкритий доступ до інтернет-контенту без дискримінації.

Інтернет-провайдери не будуть знижувати швидкість інтернету і використовувати його для комерційної діяльності. Правила мережевого нейтралітету також вступлять в силу з 30 квітня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Во люди не те що наші. В нас такі дикі тарифи що незабаром оператори відмінять абонплату гривнею. А введуть абонплату літровою та півлітровою банкою Крові. Такі ось тарифи.
Відповісти
Да слов нету звиздець Вот зашол на сайт одного оператора да то чуть инфарк вместе с инсультом не получил когда мишкою кликнул раздел тарифи.
Відповісти
ерунда всё это, операторы уже поднимают абонентную плату на 1 евро, так что в накладе не остануться). Плохо что Украину отмена роуминга не коснулась.
Відповісти