Обухом сокири чоловік вбив двох людей

Обухом сокири чоловік вбив двох людей
У селі Юрківка на Вінничині чоловік обухом сокири позбавив життя двох односельців через неприязні відносини.

Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

"Слідчо-оперативна група поліції виявила на тілі загиблих, 62-річної жінки та 58-річного чоловіка, ознаки насильницької смерті. За висновками експертів, люди загинули від ударів, нанесених по голові обухом сокири. Знаряддя вбивства зі слідами крові поліцейські знайшли в будинку", - йдеться у повідомленні.

Під підозру правоохоронців потрапив односелець загиблих. Поліцейські затримали 54-річного підозрюваного у скоєнні подвійного вбивства вчора у Могилів-Подільському районі, через годину після виявлення вбитих.

"Чоловік ще перебував у стані алкогольного сп’яніння. За попередніми даними слідства, напередодні ввечері він перебував у будинку загиблих, де розпивав з ними спиртні напої. Виник конфлікт і власник помешкання вдарив гостя, після чого той пішов", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що ображений чоловік невдовзі повернувся до будинку вже з метою помститися своїй колишній співмешканці та чоловіку, з яким вона в останній час проживала.

Затриманий зізнався у скоєнні злочину. Він розкаявся у скоєному та співпрацює зі слідством.

За фактом умисного вбивства двох людей відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 КК України. Такий злочин карається позбавленням волі до 15 років або довічним ув’язненням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це нормально!
Відповісти
Вже співпрацює з міліцією психічно хвора і неадекватна людина,зараз відпустять.Хай далі вбиває.Це,що вперше.Сотні вийшло на волю злочинців-вбивць,їх зразу потрібно розстрілювати,як собак, а їх на волю по якомусь дурному законі.І вже повбивали людей та назад повернулися в тюрягу.Господи,що твориться з людьми.
Відповісти