Замість "Нової хвилі" в Юрмалі пройде фестиваль "Made in Ukraine"

Замість "Нової хвилі" в Юрмалі пройде фестиваль "Made in Ukraine"
Літній музичний фестиваль «Нова хвиля», який через агресію Росії та скандал із забороною на в'їзд до Латвії низці російських зірок «переїхав» у Сочі, замінять на конкурс «Made in Ukrainе».

Інформує "Обозреватель".

Протягом чотирьох днів жителі та гості країни зможуть поближче познайомитися з українським гумором, музикою та культурою в цілому.

Зауважимо, що урочисте відкриття заходу заплановане на 21 липня в центрі Риги, куди приїдуть найяскравіші зірки українського шоу-бізнесу, включаючи Тіну Кароль, Потапа та Настю, Jamala, гурт «Время и Стекло» та «Студію квартал 95».

Після церемонії відкриття конкурс «переїде» в Дзінтарі в Юрмалу, де вечорами для усіх гостей свята виступатимуть українські співаки, а також пройде український гумористичний фестиваль «Ліга сміху».

Протягом трьох днів з 22 по 24 липня на центральній вулиці головного курортного міста Латвії, Юрмали, буде проходити український етно-ярмарок. На ярмарку можна буде ближче познайомитися з українською культурою – всі бажаючі зможуть спробувати страви української кухні, придбати українські сувеніри, взяти участь в національних конкурсах.

Під відкритим небом буде облаштована денна сцена, на якій щодня будуть проходити різноманітні вистави та шоу від українських зірок шоу-бізнесу, спортсменів, акторів. Свої сольні номери на міській сцені представлять гурти "ТІК", DziDzio, Руслана та Pianoбой.

В останній день, 24 липня, відбудеться грандіозний музичний концерт української естради «Юрмалето». На сцені будуть виступати українські співаки та гурти Тіна Кароль, Потап та Настя, Jamala, "Мачете", "ТІК", DziDzio, "Время и Стекло", Mozgi, Ольга Полякова, Pianoбой та Руслана. Ведучими музичного вечора будуть Володимир Зеленський и Олексій Потапенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Замість "Нової хвилі" в Юрмалі пройде фестиваль "Made in ЖОПА"
Відповісти
Невже не можна назвати українською, чи без "маде" вже ніяк?
Відповісти
особливо з "made"! Цілий світ збіжиться послухати хіти Руслани. Талантище!
Відповісти
У латышей проводить мейд ин Укрейниа не стоит, лучше провести в Таллине под названием Зроблено в Украине. Не доросли латыши до евро уровня, опять же и уровень жизни у них очень низкий, грошей на билеты не найдут.
Відповісти
ну що "активiсти" судячи з статтi Потап i Настя всеж таки найяскравiшi зiрки украiнськоi естради а не росiйськi прихвостнi як ви iх називали знову бiльшiсть думаэ не так як ви з черговим обломом вас
Відповісти
"пороблено в Україні"!
Відповісти
Якісь одні орки сидять тут в коментах. Коли не почитаю... Озлоблені, пошлі, бридкі та заздрісні. Це тому що інкогніто? Виливаєте жовч?
Відповісти