Поляк знепритомнів на під’їзді до Ягодина

Поляк знепритомнів на під’їзді до Ягодина
25-річний мешканець Любомля Руслан Вихор і на рік молодший Андрій Скляренко врятували життя громадянину Польщі - сталося це біля автозупинки «Коцюри», що на міжнародній автотрасі Ягодин-Ковель.

Про це пише «Волинь-нова».

Пізно ввечері автомашиною «Фольксваген» хлопці верталися додому з сусідньої країни. Тут і помітили чорний «Мерседес» з польськими номерними знаками. Транспортний засіб стояв на узбіччі із ввімкненими вогнями. Та ніяких рухів біля машини не було. Це і насторожило молодих українців. Вони вже проїхали мимо та вирішили повернутися до «Мерседеса».

Коли відчинили дверцята, то остовпіли: водій, схиливши голову на кермо, не подавав ознак життя. На щастя, Руслан мав навики з надання першої медичної допомоги, у його родині є медпрацівники. Прихопивши власну медаптечку, разом з Андрієм за кілька хвилин привів поляка до тями.

Виявилося, 40-річний поляк Збігнєв Д. того дня повертався з Києва до Любліна. Довга дорога втомила. Поспішав з усіх сил. Але біля села Коцюри раптом йому стало погано. Встиг пригальмувати. А далі нічого не пам'ятає.

Хлопці провели поляка аж до Ягодинської митниці, щоб переконатися, що з ним все гаразд. На прощання Збігнєв запросив своїх рятівників у гості до себе.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, Ягодин
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поляк знепритомнів на під’їзді до Ягодина
29 грудень, 2011, 11:57