Муковоз повернувся у міськвідділ. ДОПОВНЕНО

Муковоз повернувся у міськвідділ. ДОПОВНЕНО
Екс-начальник Луцького відділу поліції ГУНП у Волинській області Ігор Муковоз повернувся на роботу.

Нагадаємо, Ігоря Муковоза атестаційна комісія визнала таким, який не відповідає займаній посаді та підлягає звільненню зі служби в поліції через службову невідповідність.

Пізніше, 2-го березня, Ігор Муковоз вийшов на лікарняний, аби мати можливість судитися із атестаційною, апеляційною комісіями та з ГУ Національної поліції у Волинській області за свою посаду. Оскільки він перебував на лікарняному, тому наказу про звільнення підписано не було.

Тимчасово виконуючим обов'язки начальника Луцького відділу поліції став Олег Кічук.

28-го квітня Окружний адміністративний суд області задовільнив позов Ігоря Муковоза.

Від сьогодні, 4-го травня, Ігор Муковоз вийшов з лікарняного та приступив до виконання обов'язків начальника Луцького відділу поліції.

Як зазначив завідувач сектору комунікацій ГУ НП у Волинській області Віктор Гомоль, працівники юридичного відділу будуть оскаржувати рішення Окружного адміністративного суду як щодо Ігоря Муковоза, так і щодо інших екс-правоохоронців.

"Відповідну апеляційну скаргу буде направлено в Львівський апеляційний адміністративний суд. І з приводу того, хто буде очолювати Луцький відділ поліції: рішення буде ухвалено згідно з процедурою, передбаченою Законом України "Про Національну поліцію". Коли формуватимуться нові штати, рішення буде прийнято керівництвом обласної поліції за погодженням з головою Національної поліції", - пояснив Віктор Гомоль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ганьба
Відповісти
Що то за лікарняний, який виданий на півтора місяця(лише після операції і то складної таке можна) раз вийшов значить звільніть його бігом товариш корупціонер Шпига)))))А рішення про його поновлення ще ненабрало законої сили...Посадити всіх Шпигу Начальника кадрів поліції,які пропускають липові лікарняні для всіх непрйшовших атестацію)лікаря який видав лікарняний та Муовоза..
Відповісти
Підтримаю! Готовий вийти на вулицю на мітинг і плюнутри шпизі персонально в харю. Хай відповідає за свої дії
Відповісти
це не начальник а корупціонер кришувальник та бурштинщик...більше він нічорта невміє робити...
Відповісти
здорові люди так себе неведуть
Відповісти
Перевірити лікарняний. Хто видав і чому пацієнт по вулиці бігав.
Відповісти
побув Кічук т.в.о., ще десь ще якийсь теж т.в.о., Шпига-т.в.о., з кого тут питати за злочинність, хто відповідає за цей бардак? Чомусь злочинців т.в.о немає, у них стабільні посади, а поліцаї вже рік то тут т.в.о, то там т.в.о.,накакають кругом своїми тимчасово виконуючими обов"язки, і все зер гут!
Відповісти
Що наскакали,те і маємо.
Відповісти
А спитайте тих кого привели до влади задопомогою майдана...
Відповісти
"Пізніше, 2-го березня, Ігор Муковоз вийшов на лікарняний, аби мати можливість судитися із атестаційною, апеляційною комісіями та з ГУ Національної поліції у Волинській області"- ЦЕ ЯК ПІШОВ НА ЛІКАРНЯНИЙ?
ЯК МОЖНА ПРОСТО ТАК ПІТИ НА ЛІКАРНЯНИЙ?
ЗНАЧИТЬ МУКОВОЗ КОРУПЦІОНЕР І ЙОГО НЕ ДАРМА ПОГНАЛИ З МЕНТІВ
Відповісти
це всім очевидно! Головний поліцій це і є головний ЗЛОЧИНЕЦЬ. А наші самі чесні судді його покривають.
Правильно кажуть на слід майдан нада вже зразу стріляти, а не гратись в ці люстрації.
Відповісти
Дійсно, який лікарняний якщо ходив здоровий... Перевірити лікаря який дав лікарняний, і цікаво діагноз який)
Відповісти
Ганьба! МУКОВОЗУ НАРОДНУ ЛЮСТРАЦІЮ! В СМІТНИК!
Відповісти
Потім не плачьте що тут всі фашисти, вас в смітник поселять де вам і місце продажним ментам.
Відповісти
А чому потім, вже йди посели. Звик пустословити. Від твоїх слів нічого не зміниться. Можливо чекаєш, щоб за тебе хтось цим зайнявся.
Відповісти
Я вже ходив під час майдану. Можешь в Бошкаленка спитати скільки лящів від мене получив.
Відповісти
Задоволений лящами??? Хайно ще з півроку поплатиш за газ і поїдешв Європу за пожертвою
Відповісти
Ні і вже жалію що тільки ними обмежився!!! Так би розвісили на стовбах нечесних на руку, замість лящів і зараз жили б вже нормально.
Відповісти
пора нам пора переймати досвід Китая в боротьбі з корупціонерами.
Відповісти
і знову піду не полінюсь, але на цей раз вам все не зійде з рук
Відповісти
Чи не набридло українцям дивитись на все це лайно,що твориться у нашій державі?Чим швидше змінити президента-крадія і його гоп-компанію,тільки тоді можна буде говорити про якісь зміни...
Відповісти
От такі всі розумні, аж страшно. Ви такі активісти ідітьно до Гройсмана і там розберіться, чого ціну на газ зробив таку, чого депутатам зарплати підняв такі високі, його запхніть у смітник. Чи там кишка тонка? Чесно я навіть не знайома з цим ментом, але я ніколи не чула про нього нічого поганого. А те що корупціонер, так почніть з Авакова, а не з муковоза.
Відповісти
якщо не знайома то навіщо пукаєшь? Я наприклад не хочу жити в місці же головний поліцейській корупціонер якого покривають такі самі судді.
А потім ми дивуємося чому нічого не міняється...бо ж якщо в тебе в під'їзді грязно ми клянемо жек, замість того що б вийти і вимити.
Відповісти
Муковоз ти же офіцер!Прийми так як воно є і визнай що ти все таки шлаг і для міскового відділу ти ні чого не зробив!Люди тебе не хочуть бачити керівником поліції піди з посади як належить настоящому офіцеру і полковнику!
Відповісти
З києва пришлють комісію, перевірять службову діяльність, звільнять не тільки муківоза а всіх інших керівників. А все тому що в усіх справах повний бардак. Керують і працюють одні шмаркачі. Так пишу тому що знаю цю організацію із середини.
Відповісти
Шмаркачі?ну і іди попрацюй за таку саму зарплату як і була, крім того ще роби роботу за інших у зв'язку із скороченням у 2-є. За повноваження взагалі мовчу. повністю скоротять інші самі звільняться будете самі злочини розкривати. Дохера ви напатрулюєте.
Відповісти
Ми в 90 роки робили цілодобово тому що хотіли зробити, змінити державу на краще. Боролись за розкриття злочинів. Повноважень і тоді мало було. Хто зараз говорить на нас різні слова, корупціонери, менти, і інший бред мені особисто до одного місця, як було тоді так і зараз, я ніколи хабарі не брав. Опускати руки не треба працюйте добре
Відповісти
Ви зганьбили свою гідність!! З 90тих років!!! Продались всі поголовно!!!! РАДІЙТЕ ЩО ВАМ ЩЕ ВСЕ ЗІЙШЛО З РУК що не попересаджували вас з конфіскацією!!!
Відповісти
У вас одна мова "мусора", а як до діла то навіть ніхто з поліцією зв'язуватися не хоче, а самі навіть тієї роботи не знаєте.
Відповісти
я думаю "мусора" мабуть тому що постійно мають справу з всіляким соціальним мусором (сміттям,непотребом)в нас взагалі в державі модно бути злодієм шахраєм чи розбійником всі решта ж лохі чи "тєрпіли "
Відповісти
Мусара бо поведь себе як МУСОР! цеж очевидно!!! Це не стосується нових копів. Нових копів я поважаю. А старих мусарів помойму всі вже зневажають!!! За 20 років ви зробили ВСЕ що б вас ненавиділи люди!!!
Хто а цьому винний як не ви???
Відповісти
А рекет куди дівся?, не рахую тих хто в політику пішов, но зараз злочинність процвітає а неуки копи знають тільки знак зупинка заборонена, і трощити державні машини,
Відповісти
рекет подався в бізнес і в політику!!! Злився з владою!!! Подивись на наших олігархів всі зробили капітали в 90тих. Накрали, а потім легалізували. Партія регіонів це була взагалі половина ворів в законі.
Відповісти
По перше "мусора" в загальному придумали ті хто мав діло з "міліцією" і не просто що його доставили в МВ. Для всіх хороший ти не будеш оскільки робота така. І людям треба розуміти що поліція у всьому їм не допоможе, оскільки більшість звертається з питань які належать до розгляду судових інстанцій, а наші люди це не розуміють і звертаються до нас та в подальшому кажуть що ми нічого не робимо. Люди не можуть зрозуміти що поліція всім не допоможе. Повірте є в нас ті що роблять на розкриття і допомогу іншим, а на рахунок патрульної поліції, можу сказати, що є там толкові хлопці, про те їм не ті пріоритети поставили. Вони в загальному працюють по дорогам, а злочини, які вони мали попереджати їм та керівникам не цікаві, для них це статистика.
Відповісти
провірити лікарняний і лікара посадити за фальсифікацію
Відповісти
Риба гниє з голови. Ви вже на міняли керівників, що тепер тільки в одне місце залазимо. На мою думку що а керівника в колективна треба питати, повірте там не всі зганьбили свій статус.
Відповісти
А на даний час Муковоз керує не погано. Чи вам треба щоб він всіх по голові гладив і до всіх добрий був. А за хабарі чи ще щось нехай інші служби займаються, а не пишите тут що всі погані і ви про все знаєте.
Відповісти
Муковоз не керує, а кришує!!! Кришує незаконний бізнес!!!Так що не меліть!
Відповісти
Останні новини
Муковоз повернувся у міськвідділ. ДОПОВНЕНО
04 травень, 2016, 12:09