На Волині поліцейські провели урок школярам. ФОТО

На Волині поліцейські провели урок школярам. ФОТО
Співробітники Ковельського відділу поліції провели лекцію для учнів молодших класів загальноосвітньої школи в місті Ковель на правову тематику.

Основну увагу правоохоронці приділили правилам поведінки на дорогах та відповідальності неповнолітніх за вчинення адміністративних і кримінальних правопорушень, - повідомляє прес-служба поліції у Волинській області.

Гості звернули увагу другокласників на необхідність дотримання правил дорожнього руху, зокрема, дорогою до школи та додому.

Юним учасникам дорожнього руху нагадали, з якого віку й де їм дозволено кататися на велосипедах, як поводитися під час переходу через дорогу й у салонах транспортних засобів, інші вимоги дорожньої абетки.

Під час розмови з поліцейськими діти демонстрували вже набуті знання правил дорожнього руху та обговорили з правоохоронцями різноманітні ситуації, які можуть виникнути на дорозі.

Також школярі показали поліцейським малюнки на тематику безпеки дорожнього руху.

«Профілактична робота з молодшими учнями школи дуже важлива. Вона націлена, в першу чергу, на виховання в малят поваги до правил дорожнього руху, відповідального ставлення до власної безпеки», - зазначив інспектор Ковельського відділу поліції Олена Турчин.








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.