У Луцьку заборонили вивозити гілля і деревину на сміттєві полігони

У Луцьку заборонили вивозити гілля і деревину на сміттєві полігони
З метою забезпечення належної експлуатації полігону твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району міський голова Микола Романюк підписав сьогодні розпорядження “Про заборону вивозу гілля та деревини”.

Документом заборонено підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, а також фізичним особам вивозити гілля і деревину на полігон твердих побутових відходів в с. Брище Луцького району, - повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» зобов'язане не приймати на полігон гілля та деревину, а також тверді побутові відходи, з яких не відібрано деревину.

Прийом буде організовано на станції перевантаження твердих побутових відходів за адресою: м. Луцьк,  вул. Трункіна, 7, відповідно до тарифів, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.04.2015 №205-1 «Про тарифи на послуги, що надаються Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс», для подальшої переробки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку заборонили вивозити гілля і деревину на сміттєві полігони
04 травень, 2016, 20:51