Луцька академія запрошує на день відкритих дверей

Луцька академія запрошує на день відкритих дверей
До уваги абітурієнтів 2016 року

Академія рекреаційних технологій і права запрошує випускників шкіл, коледжів, училищ, їхніх батьків, а також усіх, хто хоче здобути другу вищу освіту на День відкритих дверей, який відбудеться 14 травня 2016 року з 10:00 до 17:00, - повідомляють організатори.

У Академії здійснюється підготовка бакалаврів за спеціальностями «Право», «Туризм», «Документознавство та інформаційна діяльність (Інформаційна, бібліотечна та архівна справа)», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Фізична культура і спорт», «Фізична реабілітація», «Соціальна робота» та магістрів за спеціальностями «Педагогіка вищої школи», «Фізична реабілітація».

«Учасники Дня відкритих дверей зможуть дізнатися про історію створення та діяльність Академії, побачити захоплюючу презентацію про різноманітні святкування, дні дозвілля, акції, у яких беруть участь студенти та колектив навчального закладу. Працюватиме приймальна комісія, де відвідувачі матимуть змогу ознайомитись з Правилами прийому на навчання, особливостями вступної кампанії 2016 року, а також обрати для себе майбутню професію, поспілкувавшись з завідувачами кафедр Академії рекреаційних технологій і права», - розповідає Діана Гарасюк, відповідальний секретар Приймальної комісії Академії.

Академія знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Карбишева, 2 (кінцева зупинка маршрутних таксі №№ 10, 11).

Контактні телефони: (0332) 280428, 280197.
моб.: 050 9854100
моб.: 067 9258235

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ні освіти ні професії...
Відповісти
Шановний коментаторе,а Ви самі до нас приходьте, і все побачите. А якщо освіти немає - то і гідну професію здобути важко. А у Вас, мабуть, вищої освіти немає, навчіться грамотно писати.
Відповісти
Останні новини
Луцька академія запрошує на день відкритих дверей
05 травень, 2016, 23:23