Чи реально «достукатися» до нардепа Лапіна. ФОТО. ВІДЕО

Чи реально «достукатися» до нардепа Лапіна. ФОТО. ВІДЕО
Ігор Лапін народився 28 травня 1969 року в місті Іваничі Волинської області. З 1997 р. — до сьогодні є членом Волинської обласної колегії адвокатів.

Під час створення 24-ого батальйону територіальної оборони "Айдар" Ігоря Лапіна було призначено командиром 2-ї роти "Захід", яка була сформована переважно з мешканців Волинської області.

Дивитися більше: 22-Й ОКРУГ: ВИБОРЦІ ПРО НАРДЕПА ЛАПІНА. ВІДЕО

Під час позачергових виборів до Верховної Ради Ігор Лапін висунув свою кандидатуру та переміг свого опонента Ірину Констанкевич із відривом у 28 голосів.

У народного депутата немає персонального сайту. Не змогли ми знайти і відомостей про можливу участь Ігоря Лапіна в благодійних фондах. Зв'язатися із нардепом можна тільки виключно через мережу Фейсбук та за телефонами, які зазначені на сайті Верховної Ради.

Щоправда, у 2014 році в народного депутата була своя група в соціальній мережі Вконтакте.

Останній запис в цій групі датується 5-им листопада 2014-го року, коли Ігоря Лапіна оголосили на виборах переможцем.

В мережі Фейсбук депутат - активний користувач. Більшість його дописів стосуються батальйону "Айдар", війни та політичної ситуації в Україні.

За час роботи у Верховній Раді нардеп запам'ятався лобіюванням так званих адвокатських законопроектів. І це зрозуміло, адже Ігор Лапін свого часу працював в адвокатурі.

Ігор Лапін був ініціатором проекту Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення реалізації права фізичних та юридичних осіб на професійний захист та представництво їх інтересів у судах та інших державних органах.

Тоді ж в інтернет-спільноті піднявся спротив проти цих змін, адже, згідно зі змінами Лапіна, обвинувачений відтепер не зможе вільно вибирати свого захисника в адміністративному, цивільному та господарському процесах.

За словами користувачів соцмереж, Лапін запропонував заборонити на законодавчому рівні захищати свої інтереси громадянам України в адміністративному, цивільному, господарському та виконавчому провадженні із залученням фахівців у галузі права – юристів, правозахисників, фізичних осіб підприємців, що надають юридичні послуги. Такий Закон вимагатиме звертатися виключно до адвоката.

Лучани нардепа запам'ятали завдяки його запису в соцмережі. Ігор Лапін розшукував собі помічника із зарплатою від 3-ох тисяч гривень з можливістю відряджень у Київ. Вимагав вищу освіту (бажано юридична), досвід роботи/участі у громадсько-політичному житті міста/регіону та грамотність (знання та розуміння основних законів, ділова мова, вміння спілкуватись).


Ми написали до помічників нардепа, аби отримати інтерв'ю. Наразі чекаємо відповіді.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі вони продажні і той Лапін теж.
Відповісти
ДОСТУКАТИСЬ РЕАЛЬНО! ЯКЩО В ВАС Є ГРОШІ!!!
Відповісти
Був би ти депутатом, якби заслинений Парубій не приїхав і рейваху не наробив...
Відповісти
А чого депутат постійно у військовій формі! Можливо хай вже їде на схід?
Відповісти
Лапин из тех людей, типпа - Люблю себя любимого. а на счёт каких-то дел мирских - то тут Лапина не видно и не слышно - Пустота одна, НИКАКОЙ
Відповісти
Чого не можна? В карамелі буває, наприклад
Відповісти
да нормальний він дупутат - швагра свого заступником до романюка прилаштував, от і конкретна робота -одній "людині" вже допоміг.
Відповісти
а ти там тоже, тойво, буваєш, раз так точно все опесуєш!
Відповісти
Лапі на всіх лучанин поклав... Щось не чути і його стрибунів... типу Климуків і т.д.
Відповісти
Було призначено його командиром 2-ї роти? Хто призначав його? Він сам себе?
Відповісти
Шановна громада! Невже ви не знали що голосуєте за бандоса, невже ви нерозуміли, що він став депутатом незаконно, а через залякування членів комісії та адміністрації області, які 28 голосів? Бред, несіть ще раз шини до ТВК. Кого хотіли, того і маєте. Надо було лучанам отих бандосів перед виборчою комісією разом із Лапіним запихати у ті шини і викотити за межі області, а не плескати в долоні або мовчати. А то кричати і лаяти можете тільки чиновників, знаючи що вони із-за свого статусу не зможуть відповісти вам, навіть якщо ви і не праві.
Відповісти
Бурштин його робота, ліс його робота, продажа директорських місць в лісовій галузі його робота, покупка нових авто з салону його робота, кватрири його робота. Де тільки він показується там чекати треба делікатних пропозицій за бабки!
Відповісти
Не раз чув із різних джерел, що Ігор кришує видобуток бурштину
Відповісти
P.S. Пащенко знає мій телефон. Нехай подзвонить. Доречі до помічників моїх ніхто не звертався. Це відверта брехня щоб потім сказати що я ігнорю.
Відповісти
Лапін - це найбільша помилка лучан. Лапін - це людина вкрай низької регламентації, це дешевий наперсточник. Навіть плюнути не хочеться в сторону цієї людини.
Відповісти
Подивіться навіть на фото: шут гороховий. Нагадує персонаж Бонавентури з трагікомедії "Сто тисяч" Карпенка-Карого.
Відповісти
Якщо так багато бруду лиють, значить, нормальна людина.
Відповісти
Такі добром не закінчують. Бог не фраєр,.. Ікнеться все це Ігорю боком, рано чи пізно, але ікнеться.
Відповісти
На початку було вірно зроблено акцент на тому, чи реально достукатись до нардепа.В недалекому минулому був користувачем його адвокатських послуг, про професійний рівень послуг говорити не хочу.Ситуація стандартна для нашого сьогодення нашої держави, як тільки людина вдихає ковток повітря влади, вона дуже високо взлітає кудись в безкінечну височінь і стає мешканцем іншого виміру свого світу.Напривеликий жаль історії факти яскраве свідчення цього і нардеп Лапін не є винятком з правил.Моя думка така:якщо хоча б одного чиновника "інопланетянина" було б конкретно за діяння антинародні наказано, до кожного нардепа і подібних їм слуг народних двері були б завжди відчиненними для простих людей і до них не потрібно буде шукати обхідних шляхів для того, щоб достукатись, можливо колись так і буде, але це вже мабуть побачуть інші покоління.Нехай Бог усіх нас благословить...
Відповісти
Лапін кришує бурштин за допомогою громадської організації БУГ. Зі слів хлопців вони разом з Лапіним хочуть видобувати його як тільки буде добро. А зараз вони риють в ничку.
Відповісти