Грека, який прямував з Києва до Луцька, обікрали й викинули в лісі

Грека, який прямував з Києва до Луцька, обікрали й викинули в лісі
Чоловіка, який зник на шляху з Києва в Луцьк, обікрали та залишили в лісі.

Про це повідомляють на офіційній сторінці патрульної поліція Луцька в соціальній мережі "Фейсбук".

5 травня на вулиці Конякіна в районі автостанції до патрульних поліцейських звернувся водій автобуса та повідомив, що привіз з Рівного до Луцька іноземця, якого висадив на зупинці і який, на його думку, потребує допомоги.

Поліцейські екіпажу почали спілкуватися з іноземцем, чоловік розмовляв англійською, але це не стало проблемою, оскільки патрульна Олексюк закінчила факультет іноземної філології, має диплом перекладача та добре володіє цією мовою, тож порозумілись відразу, ‒ зазначають правоохоронці.

Як виявилося, він прилетів із Афін до Бориспольського аеропорту. Без проблем дістався до Києва, тут хотів сісти на автобус до Луцька, де проживає його сім’я: дружина-українка, падчерка, внуки. Втім, на автостанції у Києві його перестріли двоє невідомих осіб та повідомили, що автобуса на Луцьк немає, й запропонували їхати на їхньому авто, щоб зекономити кошти на пальне. Вони самі, як стверджували, були з Рівного.

Чоловік погодився, тому що і машина, і ці громадяни були в належному вигляді, не викликали підозри. Перед Рівним водій і пасажири зупинилися біля автозаправки, щоб випити кави. Довірливий іноземець навіть пригостив своїх майбутніх кривдників, сам дав гроші, оскільки йому було трохи важко виходити з авто, адже є людиною літнього віку і має 72 роки. Чоловіки купили й випили три кави.

Після цього іноземець відразу заснув, а прокинувся в лісистій місцевості, на землі, брудний, без грошей і гаманця, без цінностей, які мав з собою. На його думку, зловмисники підсипали щось йому в каву і він заснув. Потому викрали в нього гроші в євро та гривнях, золоті прикраси, годинник, посвідчення водія і документи на авто та залишили чоловіка в лісі.

Після того, як він прийшов до тями, ще довго не міг іти, не відчував ніг, ймовірно, перебував під дією підсипаної речовини.

Через недовгий час помітив двох велосипедистів, які надали йому допомогу та направили в поліцію. У міськвідділку рівненської поліції чоловікові порадили їхати в Луцьк, що той і зробив. У Луцьку з’ясувалось, що сім’я вже розшукувала чоловіка.

Деталі з’ясовуватиме слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебілів хватає. Одн працюють а другі крадуть брешть і крадуть
Відповісти
Украiна це Эуропа!
Відповісти
а клавіатури з українською розкладкою не маєш - отже ти москальський троль.
Відповісти
не іначе )
бачу в головах вже вавкою засіло оце московія і тролі звідтіля.
Ти під ліжко своє ще загляни. Там теж можуть бути агенти Кремля.
Зіскакуй вже з голки пропаганди. Лікуйся, друже. Бо це прогресує.
Відповісти
просто якщо зустрічаєш дурня - то автоматично думаєш що це москаль. Так що вчись грамоті і не позорься
Відповісти
Тобто ти вважаєш що чувак написав з балди "Украiна це Эуропа!" - то це нормально і в тему? Ну в такому разі я здоровий))), а тобі, друже, пора лікуватися. Удачі)
Відповісти
Скільки цих упарів ще бродить по країні, над старою людиною знущатись. За таке смертю наказувати треба.
Відповісти
"У міськвідділку рівненської поліції чоловікові порадили їхати в Луцьк" - це ЯК? За ТАКЕ треба судити!!! Відмова працівників поліції в прийнятті заяви про злочин, наскільки я розрозумів. Тіпа, з'їхали з тєми.
Відповісти
да! там же ще старі менти!!!!!
А їм потрібна статистика розкриття, а це ж очевидно вісяк і купа роботи....
Відповісти
мене теж спантеличила така "порада" замість того щоб повідомити рідних відібрати заяву детальні прикмети автомобіля й злочинців та розпочати їх пошук,зробити огляд місця події опитати працівників азс вилучити відеозаписи якщо такі є потерпілому радять їдьте в Луцьк добре що ще не в Афіни направили якісь дивні методи роботи нової перереформованої поліції цікаво хто їм такі інструкції пише
Відповісти
До тих пір, коли ми не будемо бачити головного в житті, ми будемо жити в'' гамні''.Розгорнули цілу дискусію про одну букву, а це, що людина могла загинути, людина розкаже про нашу негідну поведінку В СВОЇЙ КРАЇНІ, про те, що нам ще рано називатися людьми і тваринами теж не можна, бо тварини так не творять- ми мовчимо.Ну, попав старичок.ЛЮДИ, ПОБІЙТЕСЯ БОГА, ВІН ПРИЙДЕ І ВСІМ НАМ ТРЕБА БУДЕ СТАТИ ПЕРЕД НИМ, А З ЧИМ ТИ СТАНЕШ НА СУД БОЖИЙ ТРЕБА ДУМАТИ ВЖЕ ЗАРАЗ.БОЖЕ, ІСУСЕ ХРИСТЕ, ЗБЕРЕЖИ ЛЮДИ СВОЇ.
Відповісти
Останні новини
Грека, який прямував з Києва до Луцька, обікрали й викинули в лісі
06 травень, 2016, 10:54