У Луцьку спіймали псевдоволонтера, який нібито збирав кошти для бійців АТО. ФОТО

У Луцьку спіймали псевдоволонтера, який нібито збирав кошти для бійців АТО. ФОТО
32-річний мешканець Черкаської області представлявся бійцем одного з доровольчих батальйонів і під приводом допомоги бійцям АТО збирав у людей гроші.

Правоохоронці з’ясували, що цього чоловіка вже притягували до кримінальної відповідальності за статями 185 (Крадіжка) та 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотчних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

«Хочу застерегти громадян аби вони зверталися до волонтерських центрів, які справді надають допомогу на фронт. Тому, якщо є бажання щось передати в зону проведення АТО, йдіть у ті центри, які викликають довіру й насправді направляють допомогу на передову», – повідомив Ігор Муковоз, керівник Луцького відідлу поліції.

Сам затриманий, наразі провину в скоєних шахрайствах не визнає. За усіма фактами правоохоронці проводять ретельну перевірку і з’ясовують усі обставини.

Слід відзначити, що сьогодні слідчі Луцького відділу поліції розпочали п’ять кримінальних провадженнь, у яких не без підстав підозрюється черкашчанин.

Зокрема, кримінальні провадження відкрили за статтями 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), 185 (Крадіжка) та три провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на муковоза чимось схожий
Відповісти
Маковоз мабудь особисто ловив даного злочинця, сидів в нього на хвості і в день і в ніч і в спеку і в хуртелицю а всі інші чаї ганяли по кабінетах
Відповісти
Останні новини
У Луцьку спіймали псевдоволонтера, який нібито збирав кошти для бійців АТО. ФОТО
06 травень, 2016, 12:47