Охоронець забив народного артиста Білорусі

Охоронець забив народного артиста Білорусі
Білоруський співак Яків Науменко (на фото) помер у лікарні Севастополя: перед цим кілька днів артист провів у комі.

Про це пише ТСН.

Приблизно тиждень тому співак був на фестивалі в Криму, де на нього напали, передає видання. За попередньою інформацією, Науменко хотів піднятися на сцену, де виступав його друг. Охоронець концерту не пропускав співака і врешті-решт застосував силу.

Якову Науменко проломили череп, а синові зламали щелепу. Весь цей час він провів у місцевій лікарні - в комі, на апараті штучного дихання.

Разом з тим у посольстві Білорусі в Україні повідомили, що поки ніякою додатковою інформацією не володіють. Як повідомили в Національному академічному народному оркестрі Білорусі імені І. Жиновича, 19 серпня на співака було скоєно бандитський напад. Через сім днів він помер в реанімації Севастополя.

Довідка.

Яків Науменко народився 28 березня 1959 року в Орші. Закінчив Мінське музичне училище, а потім і Гнесинське. Рік тому співак отримав звання Народного артиста Білорусі. Тоді ж він відзначив своє 25-річчя творчої діяльності.

Заслужений артист Білорусі, соліст Державного оркестру симфонічної й естрадної музики Білорусі, Національного академічного народного оркестру Республіки Білорусь імені І. Жиновича, художній керівник творчого об´єднання Белконцерт.

За значний особистий внесок у розвиток національного музичного мистецтва Якову Науменко було оголошено подяку Президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.