На Волині відбувся громадський форум «Наш вибір – Партія регіонів!»*

На Волині відбувся громадський форум «Наш вибір – Партія регіонів!»*
25 серпня у Луцьку відбувся громадський форум «Наш вибір – Партія регіонів!».

Участь у заході взяло понад 500 запрошених з усієї Волині. Серед присутніх – депутати різних рівнів, посадовці, представники громадських організацій, актив Партії регіонів, представники засобів масової інформації, повідомили у прес-службі волинського осередку Партії регіонів.

Як провідна політична сила країни Партія регіонів йде на вибори з чіткою передвиборчою програмою «Від стабільності до добробуту». Ця програма є продовженням проголошеного плану дій Президента України, його програми «Україна для людей», з якою Віктор Янукович переміг на виборах.

Під час свого виступу голова Волинської обласної організації Партії регіонів Олександр Башкаленко висловив переконання, що у влади є одна стратегічна програма розвитку України, масштабна програма на перспективу, і вона цілком реальна. Також він підкреслив, що Партія регіонів – це єдина політична сила, яка здатна нести відповідальність за надані виборцям обіцянки і вже неодноразово це підтверджувала:

«Ми готові до виборів, сьогодні кампанія у розпалі, ми працюємо на результат, розраховуємо на активну участь наших партійців, прихильників, розраховуємо на підтримку волинян», - сказав Олександр Башкаленко.

Головне, що відрізняє Партію регіонів від інших політичних сил – це надійність, яка перевірена роками. Основа партійної роботи – розпочаті справи обов’язково повинні мати продовження.

«Продовження повинна мати стабільність, і політична, і економічна, продовження повинні мати соціальні програми з відповідним фінансовим ресурсом. До речі, фінансування соціальних програм на Волині збільшилося удвічі порівняно з 2009 роком. Продовження повинні мати масштабні інфраструктурні проекти, які реалізовуються на Волині, а це будівництво шкіл, дитячих садків, доріг, об’єктів соціальної інфраструктури. Продовження повинні мати роботи з оснащення наших лікувальних установ найсучаснішим обладнанням, продовження повинні мати роботи зі збереження нашої історичної та культурної спадщини, впорядкування музеїв та багато чого іншого. Волиняни це бачать», – звернувся Олександр Башкаленко до учасників форуму.

Сьогодні все більше українців починають визнавати очевидний факт – країна почала впевнено рухатися вперед у своєму розвитку. І цей оптимізм підтверджують незаперечні факти, які зводять нанівець скепсис опонентів. Найбільший плюс – це те, що Україна з віртуальної країни трансформується в реальну, йдеться у повідомленні прес-служби ПР.

«Сьогодні перед нами усіма надважливе завдання: побудова нової країни. Це – масштабний загальнонаціональний проект. Нехай він і буде національною ідеєю, яка усіх нас згуртує», – наголосив на завершення виступу Олександр Башкаленко.

Також у форумі взяв участь народний депутат Григорій Смітюх, він звернув увагу на те, що протягом останніх двох років Волинь отримала надзвичайно велике фінансування на розвиток інфраструктури та будівництво.

«Немає жодної дискримінації, якою так лякали опоненти, і навіть вони самі визнають те, що нам вдалося зробити чимало в інтересах країни. Просто не завжди хочуть це визнавати, але це означало б визнати власні невдачі. І Президент, і Прем’єр-міністр зацікавлені в тому, щоб наш озерний край розвивався, щоб якнайбільше людей приїжджали ознайомитися з нашою природою, культурою, які є надзвичайно цікаві та багаті», – сказав Григорій Смітюх.

У свою чергу народний депутат України Анатолій Горбатюк, який теж взяв участь у форумі, висловив переконання, що робота, яка була проведена представниками Партії регіонів в уряді, Президентом, депутатами – це вже перемога, передусім держави, а вибори лише закріплять цей статус:

«Сьогодні в Україні я не бачу жодної політичної сили здатної взяти на себе відповідальність за всі процеси у державі і налагодити для українців нормальне життя. Я б хотів, щоб на Волині динаміка росту продовжувала так само стрімко зростати. В нас здорова і сильна мета, а тому ми повинні бути партією переможців», – сказав Анатолій Горбатюк.

Також в межах форуму відбулася презентація основних тез програми від «Стабільності до добробуту» з наочним підтвердженням та демонстрацією змін, яких вдалося досягти протягом перебування Партії регіонів при владі.

На завершення заходу для присутніх виступили відомі волинські співаки та творчі колективи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбувся громадський форум «Наш вибір – Партія регіонів!»*
27 серпень, 2012, 17:00