Поліція оголосила в розшук убивць Тараса Познякова. ФОТО

Поліція оголосила в розшук убивць Тараса Познякова. ФОТО
Поліція оголосила в державний розшук двох осіб, яких підозрюють у причетності до зникнення 25-річного львів’янина Траса Познякова.

Про це інформує ГУ Нацполіції в Київській області, - повідомляє Zaxid.net.

Слідство встановило, що 4 квітня Тарас Позняков, який на власному автомобілі Audi А-6 виїхав зі Львова до столиці, по дорозі погодився підвезти до Києва двох осіб, які представилися учасниками АТО. Але до Києва він не доїхав і зник разом зі своїм автомобілем. Наразі правоохоронцям місце перебування Познякова не відоме.

Однак, попри те, що тіла не знайшли, його зникнення розслідують як вбивство. У поліції зазначають, що львів’янина могли вбити для того, аби заволодіти його автомобілем.

У зв’язку з цим поліція розшукує:

Голуба Дмитра Вікторовича, 18 листопада 1979 року народження, позивний «Тоф», уродженця Російської Федерації, жителя Чернівців, який перебуває у розшуку за пограбування:



Кінгісеппа Луана Миколайовича, 23 березня 1991 року народження, позивний «Лука», уродженця та громадянина РФ, жителя Макіївки Донецької області.



«Розшукувані особи можуть переховуватись у зоні АТО. Вони добре володіють вогнепальною і холодною зброєю, навиками рукопашного бою, можуть бути озброєними та небезпечними», – наголосили в поліції.

Правохоронці просять усіх, кому відоме місцеперебування підозрюваних осіб, повідомляти за номерами телефонів: (044) 271-63-64, (044) 271-60-02, 097-225-60-90, або 102. Грошова винагорода та анонімність гарантуються.

Нагадаємо, львів’янин Тарас Позняков, який працює помічником судді Шевченківського районного суду, 4 квітня зник у Києво-Святошинському районі приблизно за 35 км від Києва.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 ККУ (умисне вбивство), адже за цією статтею зазвичай відкривають провадження у випадках зникнення людей. Його оголосили в загальноукраїнський розшук. Пізніше автомобіль Познякова знайшли в одному з гаражів під Києвом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я зразу писав- шукайте вбивць серед активiстiв майдана....
Відповісти