У справі волинського бійця свідком виступає народний депутат

У справі волинського бійця свідком виступає народний депутат
Волинський журналіст, громадський активіст та боєць добровольчого батальйону «Донбас» Богдан Пташник через суд виборює звання учасника бойових дій, позаяк навіть через важке поранення держава бійцю не вірить. Однак, цікавішим у справі є те, що свідком в провадженні виступає народний депутат України, командир добровольчого батальйону «Донбас» Семен Семенченко.

Свій позов до Камінь-Каширського районного суду Богдан Пташник подав ще у квітні, втім і досі справу не розпочали слухати по суті.

Під час судового слухання, яке було вчора головуюча по справі
суддя Олеся Антонюк з власної ініціативи вирішила залучити до розгляду справи Міністерство оборони, хоча як заявив сам Богдан Пташник, раніше справи розглядались і без участь оборонного відомства.

«Вже кілька хлопців виграли подібні справи, і до них Міноборони не залучалось, а тут я сам не знаю для чого вона це зробила. Чи справу хоче затягнути, чи як? Тут я не можу сказати», - пояснив Богдан Пташник.

Зауважимо, що для того, аби довести участь Богдана Пташника у військових діях до Камінь-Каширського районного суду приїхав Народний депутат України, колишній командир добровольчого батальйону Донбас Семен Семенченко.

«Більш патріотичної людини, як Богдан Пташник я ще не бачив. Він був одним з перших хто отримав поранення не Донбасі. Він був одним з перших, хто запобіг загарбанню кількох населених пунктів Донецької області. А тепер він ще й в суді повинен це доводити?! Сьогодні, я проїхав 500 кілометрів для того, аби взяти участь в судовому засіданні, а суддя його просто відклала. Ну що ж? Якщо потрібно буде, то ми знову приїдемо», - заявив Семен Семенченко.
Відтак, розгляд позовної заяви активіста та військовослужбовця Богдана Пташника відклали на 17 травня, а ми в свою чергу будемо надалі слідкувати за розвитком подій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З якого дива свідчення афериста Семенченко можуть бути прийняті в суді? Пташник знав куди йшов. І чудово знав юридичний аспект. І не треба про патріотизм. Подивіться на чому вони їздять.
Відповісти
А чом Вас там, пане ватнику, не було в АТО ??? Триндіти, не мішки таскати ((( А за воювати... взагалі промовчу (((
Відповісти
СЕМЕНЧЕНКО ЦЕ КУКОЛЬНИЙ ТЕАТР!!!
Відповісти
Охох, повезло Пташнику з Антонюк-повільна мадам. Згадати справу Вовка по Ковелю (чоловік обманува людей в реалізації будівництва житлового будинку, якого судіха можна сказати оправдала.
Відповісти
Дивно, чому вона прийняла позов і відкрила провадження, коли можна було повернути на доопрацювання, і тоді швидше і рішення було прийнято.

Відповісти
Здається, разом із Пташником тоді було поранено ще одного хлопця з Каменя-Каширського чи району..З якогось села , а звали його Валерій Калапуц...Чому ж цьому хлопцю Семенченко не "вибиває" учасника бойових дій, чому так само не свідчить в тому ж суді???Адже ж Калапуца поранено було в тому ж бою ,що й Пташника.Чи для Семенченка є більш "свої" і "чужі" ???
Відповісти
шукав на сідницю пригод, а тепер вимагає пільг...
Відповісти
Взагалі-то, з 2015 року Пташник є помічником-консультантом народного депутата України Семенченка. Що тут надзвичайного і неочікуваного, що приїхав свідчити щось???
Відповісти
Богдан молодець. Його вже життя не раз ламало, але він зумів вистояти.Він вміє вчасно прийти на допомогу, він організував волонтерський рух в К-Каширському. Боляче дивитися на чоловіків з товстими дупами, які крім балакання нічого не можуть. Сьогодні він має все-гарну (дуже гарну) і мабуть, терплячку дружину і хороших козаків, які підтримують свого чоловіка та батька, він підтримав атошніків району і організував для хлопців гарне майбутнє, бо вони цього заслужили. Він просто прославляє К-Каширський. Молодець. Борись, ми за тебе тримаємо кулаки.
Відповісти
Цей Пташник, якій пів життя провалявся під забором. Він алкаш і наркоман і вес камінь про це знає. Зе недоіхавши до передеа по своій дурості отримав поранення. Подав в суд, а суддя та сама що і в Вовка, вони ж друзі і хлопці його в вовка працюють по 4500грн получають і кришують пилорами.
Відповісти
Я Пташника особисто знаю, давай особисто зустрінемось і ти мені в обличчя скажеш що він алкаш і наркоман.
Відповісти
Якщо в суді свідчення давав так званий "Народний депутат України, колишній командир добровольчого батальйону Донбас Семен Семенченко", то ці свідчення суд має повне право не брати до уваги , бо їх давала людина, яку насправді звуть Костянтин Грішин
Відповісти
Сволочі Ви, герої перед монітором ПК. Ви ж в очі це не скажете. БОГДАН ПТАШНИК ГЕРОЙ ЛЮДИНА ЧЕСТІ.ТРИМАЙСЯ ДРУЖЕ-ТИ ПОПЕРЕДУ.
Відповісти
Оце в розумію депутат!!!!!!!!!! Справжній, простий, людяний.
Відповісти
"Оце в розумію депутат!!!!!!!!!! Справжній, простий, людяний"- це хто, сємєнчєнко???Чому ж він свою справжню фамілію -Костя Грішин- поміняв і не визнає?Такий самий аферист..
Відповісти
Трошки історії про головного свідка, хто не полінується буде цікаво.... http://ua.racurs.ua/800-semen-semenchenko-vid-zvychaynogo-shahraya-do-jyvoyi-legendy
Відповісти
Ох,знаю я цю пані-суддю,вже час їй показати, що за хабарі не лише пальчиком посварити можуть, а й сухарі сушити можуть заставити, а то на біле частенько чорне каже. В такому Камені,як риба у воді, що хоче, те й судить,коли закінчиться цей безлад?
Відповісти
Останні новини
У справі волинського бійця свідком виступає народний депутат
07 травень, 2016, 14:17