На Волині два чоловіка незаконно виловлювали рибу

На Волині два чоловіка незаконно виловлювали рибу
Учора, 6 травня в Любешівському районі двоє місцевих мешканців, котрі незаконно виловлювали рибу, вчинили опір співробітникам рибоохорони.

Рибінспекторам довелося застосувати проти них пристрій травматичної дії. Поліція відкрила кримінальне провадження, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Повідомлення про інцидент надійшло до Любешівського відділення поліції о 8 годині. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські з’ясували, що бригада рибінспекторів «Волиньрибохорони» проводила рейд з метою виявлення та припинення фактів незаконного видобутку водних біоресурсів в нерестовий період. Інспектори виявили двох чоловіків, котрі незаконно здійснювали вилов риби.

Правопорушники намагалися приховати знаряддя вилову та вчинили активну протидію працівникам рибоохорони. Браконьєри перешкоджали вилученню з води встановлених сіток із рибою, шарпали учасників рейдової групи за одяг, намагалися перевернути службовий плавальний засіб та пошкодити службову цифрову фотокамеру.

Інспектори декілька разів зробили чоловікам зауваження, аби ті припинили неправомірну поведінку. Проте, вони проігнорували законні вимоги правоохоронців і продовжували перешкоджати їм виконувати службові обов'язки.

Під час сутички працівники рибоохорони змушені були застосувати спеціальний засіб – пристрій травматичної дії, споряджений гумовими кулями. Внаслідок чого, один з правопорушників отримав тілесні ушкодження. Його доставили в хірургію Любешівської центральної районної лікарні.

Поліція встановила особи правопорушників. Ними виявилися 51-річний та 52-річний місцеві жителі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) Кримінального кодексу України. За скоєння злочину зловмисникам загрожує до двох років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро будем голубів і горобців ловити
Відповісти
Не зловмисники а водій швидкої допомоги в Любешові-Борбіч толік та депутат Любешівської селищної ради Матюк(метелик) вітьок регулярні бракуши з кілометрами сіток і жовтим бусом!!!!!!!!!!!!! ВІЙНА БРАКАМ!!!!!!!Депутата на підвищення!!!
Відповісти
За сітки в нерест має бути взагалі тюрма я надіюсь слідство доведе справу до логічного кінця і не на користь браконьєрів
Відповісти
А це не той Борбіч що в Цумані стоматологує?????
Відповісти
Останні новини
На Волині два чоловіка незаконно виловлювали рибу
07 травень, 2016, 20:27
Розшукують волинянку. ФОТО
07 травень, 2016, 18:14