На Волинську митницю їде мобілізаційна група від Насірова

На Волинську митницю їде мобілізаційна група від Насірова
Державна фіскальна служба створить 20 мобільних міжвідомчих груп, які займуться боротьбою з контрабандою на західному кордоні України.

Найближчим часом для боротьби з контрабандою буде створено 20 мобільних міжвідомчих груп, повідомив на брифінгу в пункті пропуску Краковець глава Державної фіскальної служби Роман Насиров, - пише Телеграф.

"20 мобільних груп будуть створені і будуть працювати, перш за все, по західному кордоні, а також в Чернігівській та Житомирській областях. Головне завдання зараз перекрити всю західну кордон. З вересня поточного року ми плануємо задіяти їх на південному кордоні, а потім на ділянці кордону від Харкова до Житомира", - сказав Насіров.

Він висловив упевненість, що митна служба зможе виконати завдання, поставлені сьогодні прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом, про збільшення митних зборів в найближчі кілька місяців. У той же час він нагадав, що систематична боротьба з контрабандою почалася з 2014 року і показники роботи митниці свідчать про позитивні результати - лише за 4 місяці поточного року перевиконання плану надходжень до митниці становить 5 млрд грн.

Насіров сказав, що головне завдання в роботі митниці - це ліквідація "сірих схем" контрабанди і поліпшення технічного оснащення митниць.

За його словами кошти з польського кредиту будуть використані для покупки сканерів, які встановлять на всій ділянці західного кордону.

Крім того, співробітників митниці планують оснастити відеокамерами також і патрульних поліцейських. З цього приводу митниця зараз веде переговори з постачальниками обладнання та донорами для залучення коштів на покупку цієї техніки.

Роман Насіров підкреслив, що очікується, що камери запрацюють протягом двох місяців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"всю західну кордон" перекрейтен альґемайн!
успіх незабарицця
Відповісти
Не мобілізаційна, а то виходить на фронт мобілізують митників- давно пора відслужив рік Працюй..
Відповісти
Як підказує наш гіркий досвід знову буде переподіл потоків митного *блага* і заодно пропіарятся на затриманнях дрібних чолночках поданих як нащадки Корлеоне, коли з *криши* хтось сяде не на інший посадовий трон а до виборців
Відповісти
юлькіна *контрабандастоп-2 - це ми вже бачили колись.будете смоктати, ми -лапу,ви- знаєте що.
Відповісти
турійська агітбригада жде їх на пішоходному...куча запитань.
Відповісти
Заява Москаля - це не більше ніж спектакль для дебілуватого електорату БПП (блоку панамських патріотів) ..., який направлений на відвернення уваги від "безголової" генпрокуратури, вільного від браслету Єфрємова, непокараних іловайсько-дебальцівських генералів, кривавих убивць МДАНІВСЬКОЇ СОТНІ, липецької фабрики, Гелетея не у тюрмі, а на високій посаді ..., а головне від таємних домовленостей з РИГАМИ при голосуванні за головного режисера ПОРОШЕНКА та за ведучого свого актора ГРОЙСМАНА ........ А у фіналі цього цинічного спектаклю передбачено повний НАСІРОВ НА ГОЛОВУ БАГАТОСТРАЖДАЛЬНОГО УКРАЇНСЬКОГО НАРОДУ ....!!!! З чим і можу привітати усіх голосувальників за цього нашого шоколадного президента ....!!!!!
Відповісти
Це бидло треба розстрілювати після 6 місяців роботи, таких як Микитюк по десяте коліно усіх родичів.
Відповісти