У Мар’янівці на футбол ходить корова

У Мар’янівці на футбол ходить корова
У селищі Мар’янівка Горохівського району є стадіон з оригінальною назвою – «Біла корова». Під час футбольних змагань на ньому зазвичай пасеться справжня біла корова.

Про це розповідає VSN із посиланням на видання Depo.Сектор у рамках проекту з висвітлення маловідомих стадіонів у селах і містечках України.

Розваг як таких у Мар’янівці немає, пише видання, тож на стадіон люди ходять, щоб переглянути черговий домашній поєдинок ФК «Мар’янівка».

Реконструкцію на стадіоні провели у 2002 році. Зараз він вміщає близько тисячі вболівальників. Екстравагантності і неординарності споруді додає велика статуя корови при вході.

«Їхали ми автомобілем по Німеччині і побачили, що продають великі статуї. Нас це зацікавило і ми вирішили придбати пам’ятник корові на новий стадіон. Купили її за 1060 євро», – згадує президент, головний тренер і організатор футболу у селищі Сергій Магера.

А згодом придбали і живу корову. Розповідає, що ціна на неї була нижчою, лише 630 євро. Назвали корову Фарта і вона стала живим талісманом клубу. Корова знає дорогу на стадіон і також разом із уболівальниками відвідує домашні ігри команди. Під час гри вона пасеться за воротами однієї із команд.

Також Сергій Магера планує відкрити поблизу стадіону цілий спортивний комплекс. Ведеться спорудження басейну, міні-футбольного залу.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сергій МАГЕРА дуже позитивний тренер, він скоро ще нетаке придумає. БАЖАЮ ЧИМ НАЙБІЛЬШЕ ПЕРЕМОГ
Відповісти
магера молодець
Відповісти
Потрібно ще придбати білого бика і назвати Магера)))
Відповісти