Ковельчани залишились без води, світла і даху над головою

Ковельчани залишились без води, світла і даху над головою
Багато будинків у приватному секторі Ковеля унаслідок буревію залишились без електро- і водопостачання, з дахів будівель зірвало шифер та фронтони, частково пошкоджені дахи кількох освітніх закладів.

Про це 27 серпня повідомили у Ковельській міській раді.

Нагадаємо, в ніч на 27 серпня внаслідок несприятливих погодних умов залишилися знеструмленими 183 населені пункти у чотирьох областях.

Крім того, у Ковелі досі ліквідовують наслідки урагану, що пронісся містом ввечері 24 серпня. Стихійне лихо завдало шкоди жителям та міському господарству. На вулицях Сагайдачного, Театральній, Луцькій, Ольжича, Ярослава Мудрого, Брестській, Грушевського, Міцкевича, Корольова, бульварі Лесі Українки буревій повикорчовував і поламав майже сотню дерев, які перегородили проїжджу частину доріг і тротуари.

Після буревію комунальникам довелось працювати до першої години ночі – очищати від дерев більшу частину вулиць. Наступного дня вранці у місті відновили електрозабезпечення та водопостачання.

Чиновники визначають розмір збитків, завданих стихією. Кошти у сумі 70 тисяч гривень, виділені з резервного фонду міського бюджету, спрямують на усунення наслідків буревію. Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні виконкому.

Члени виконкому звернули увагу керівництва Ковельської філії ВАТ «Волиньобленерго» щодо неналежної організації роботи їх диспетчерської служби та вчасного інформування міської влади, комісії з питань надзвичайних ситуацій, населення про проведення робіт з відновлення електрозабезпечення.

Міський голова Олег Кіндер висловив побажання більш тісної співпраці та узгоження і координації спільних дій під час подібних ситуацій.

Допомогу ковельчанам, у будинках яких пошкоджено дахи, надав благодійний фонд «Патріот Волині». Зокрема, понад 800 листів шиферу отримали жителі вулиць Архипенка, Січових Стрільців, Купріна, Кривенького, Рєпіна, Лисенка та ін. Найближчим часом на ремонт дахів у приватному секторі обіцяють ще 500 листів шиферу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що це за "благодійний фонд «Патріот Волині»"?. В реєстрі ГУ юстиції у Волинській області такий фонд відсутній. Натомість є "Волинська обласна благодійна організація «Фонд Степана Івахіва».Дата реєстрації: 14.02.2012 р. Свідоцтво № 193.Юридична адреса: Волинська область, м. Луцьк, вул. Єршова, 2.Голова – Івахів Степан Петрович
Відповісти
В реєстрі ГУ юстиції - це ви мабуть на сайті дивились.
В нашій державі всі державні сайти просто ппц....
Якщо хочете отримати інформацію то краще сходити в ГУ юстиції у Волинській області та отримати відповідну інформацію.
В нашій державі потрібно розгорнути програму ліквідності сайтів, загально державну програми в якій чітко визначили які сайти потрібні яка там інформація повинна бути. Тобто систематизувати сайти державної форми власності. А то зараз 21 століття всі в інтернеті а ми повинні ходити в установи для отримання відповідної інформації.
P.S. Хочете отримати достовірну інформацію вам потрібно фізично сходити в ГУ юстиції у Волинській області.
P.S.S. Якщо це звісно було запитання на котре ви хочете отримати інформацію . А не запитання заради запитання.
Відповісти
Останні новини
Ковельчани залишились без води, світла і даху над головою
28 серпень, 2012, 11:08