Від ситуації на фронті залежить чергова хвиля мобілізації

Від ситуації на фронті залежить чергова хвиля мобілізації
Президент України Петро Порошенко повідомив, що проведення чергової хвилі мобілізації залежатиме від ситуації на сході країни.

"Єдине, чого поки що не можу пообіцяти, - що мобілізації цього року взагалі не буде. Її перспективи й масштаби залежать не лише від наших планів, а й від обстановки на фронті", - заявив президент, виступаючи під час акції "Перша хвилина миру" в Музеї історії України в Другій світовій війні, - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він зазначив, що на сьогодні мінімальна зарплата військовослужбовця становить 7 тис. грн, що суттєво збільшило кількість охочих піти на контрактну службу в армію.

"Протягом квітня-травня демобілізували майже всіх, кого призвали минулого року під час четвертої черги мобілізації", - сказав П.Порошенко. За словами президента, поки що не оголошено сьому хвилю мобілізації, і рішення про оголошення нової хвилі мобілізації залежатиме від ситуації на фронті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Від ситуації на фронті залежать чергові офшори Поршенка
Відповісти
Цього разу підуть синки всіх олігархів і чинуш .В першу чергу Гунчика і йому подібних.Перше хай покарають за те,що зигунли наші діти в Іловайському котлі,який самі генеральські чини влаштували нам і нашим дітям та й далі сидять при тій же самій владі.
Відповісти