На Перемоги «Тойота» збила людину. ФОТО

На Перемоги «Тойота» збила людину. ФОТО
У Луцьку на проспекті Перемоги на дорозі біля зупинки автомобіль збив людину. Внаслідок зіткнення пішохід зазнав травм, його забрала швидка допомога.

Дорожньо-транспортна пригода сталася зранку 10 травня, - повідомляє ВАР.

Позашляховик “Тойота” наїхав на пішохода на дорозі біля зупинки ТСОУ.

Пішохід внаслідок зіткнення зазнав травм, його забрала швидка медична допомога. На місці події працює патрульна поліція, правоохоронці шукають свідків пригоди.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нажаль там постійно перебігають дорогу.....
Відповісти
Зате пішоход встиг на базоплатний автобус.
Відповісти
Водій дуже порядна, справедлива людина, хороший сім"янин, водій з великим досвідом кермування. Дуже шкода, що через бездумних пішоходів, ця родина повинна пережити такий стрес. сподіваюсь на позитивне та справедливе вирішення даної ситуації. Прошу у Бога видужання для пішохода. А водієві та його родині Божої підтримки у цій трагедії.
Відповісти
Це ж саме я можу сказати і про пішохода - порядний, добрий, чуйний сімянин. Водій з ще більшим стажем як водій який його збив. Дуже, шкода, що через таких зухвалих водій, як ваш постражнає вся родина, втратила годувальника сімя, дружина стала вдовою. Судячи з усього, ваш підзахисний не витримав швидкісний режим їзди в місті (60 км / год) і здійснюючи випередження авто з правого боку з усього маху збив людину. Треба бути яким, щоб в місті, біля зупинки нестися на такій швидкості...
Відповісти
Збито людину на проїжджій частині, то у чому тут вина водія. Я сам також водій, і немає різниці скільки часу ти за кермом, ти маєш завжди дотримуватись ПДР. Швидкісний режим був у районі 50-70 км на годину, так як відсутній тривалий гальмівний шлях. До пішоходного переходу було 30 метрів. У медалі завжди 2 сторони. Так, дуже шкода чоловіка, співчуваю сім'ї та нехай земля йому буде пухом.
Нехай розбираються компетентні органи, це їхня робота, їм за це гроші платять. Пам'ятайте, перебігаючи дорогу не на пішеходному переході, ви біжете не по дорозі, а по лезу бритви.
Відповісти
У вашому пості зрозуміло одне - гроші правлять бал. Ви зсилаєтесь на компетентні органи, бо їм ЗА ЦЕ ПЛАТЯТЬ ГРОШІ. А якщо їм мало плаять, то як вони розберуться? Хто більше заплатить, той і буде правий? А є ще свідки, їм за це гроші не платять - то їх до уваги не беруть? Гроші - це і є головна біда сьогодні. Не закон, не мораль, не совість - а гроші. У кого більше - той і правий. Жаль, до чого зводиться суспільство.
Відповісти
якби не гроші, ви б зараз вогонь розпалювали палками і силою тертя, гроші - це не біда, це засіб конкренції і розвитку. Гроші ідеальніші за закон, мораль і совість разом взяті.
Відповісти
Загиблого безумовно шкода, надзвичайна людина, християнин, чудовий тато і чоловік. АЛЕ ваші слова ". Водій з ще більшим стажем як водій який його збив. " про СТАЖ звучать тут як чорний гумор. Бо одна справа, знати правила, а інша - їх виконувати.
Відповісти
Очень Вам желаю получить права и сесть за руль автомобиля. И поверьте, Вы совсем по другому будете судить о ситуациях на дороге. Когда пару раз бухие велосипедисты будут выскакивать под колеса, т к его вдруг занесло и он отклонился от бордюра метра на три, мамашки с детенышами, которые несутся через дорогу по перекрестку напрямик, чтобы сократить путь, пешеходы с мобильными телефонами в руках резко выпрыгивающие на проезжую часть в неустановленных местах. Конечно, есть и водители идиоты. В любом случае ПДД нужно соблюдать всем и штрафовать за несоблюдение нужно всех, а не только водителей. Может пешеходов это чему-то научит.
Відповісти
Водій дійсно порядна людина, і в цю ситуацію міг потрапити кожен водій, є спеціальні місця для переходу дороги.зебра була за 15м.
Відповісти
Водій дійсно порядна людина, і в цю ситуацію міг потрапити кожен водій, є спеціальні місця для переходу дороги.зебра була за 15м.
Відповісти
Водій дійсно невинен, ця ситуація могла статися з любим хто за кермом, потерпілий вибіг за автобуса і потрапив в машину, саме страшно що перехід за 15м.
Відповісти
трохи спішила Тойота? Тепер матиме часу вдосталь. Мажорні вбивці.
Відповісти
бито людину на проїжджій частині.
Відповісти
для вас всі мажори, люди ті шо мають машину?
Відповісти
Ваш "порядний" водій вчора так само чуть було не створив аварійну ситуацію там же на. В тюрьмі можливо навчиться порядності.
Відповісти
У вас є докази??? якщо так, то надайте їх слідству. я особисто незнаю чих людей, і нічого не буду казати.
Відповісти
Умер пешеход...
Відповісти
Це був старший чоловік?
Відповісти
Так, старший.
Відповісти
Дуже шкода водія.... Просто деякі люди, які бачать тролейбус, для них перестає існувати оточення........
Відповісти
вже помер не довезли

Відповісти
Дітям показувати треба такі аваріі
Відповісти
Шкода,звісно,і водія,який вчинив аварію,тому що таке може бути з кожним,і чоловіка,який перебігав дорогу,царство йому небесне.А водія знаю особисто,ніякий він не мажор,хороша і порядна людина.Це доля,а від долі нікуди не втечеш.
Відповісти
там нема переходу - нефіг бігати
Відповісти
Згоден!!!
Відповісти
Да це моєї подруги тато він ще досить молодий, дуже порядна людина в нього дві донки, сам чудовий сантехнік, і чоловік
Відповісти
Жалко водія, затаскають по судам і вліплять срок, за ненавмисне вбивство.
Відповісти
Я вважаю, що потрібно встановити на тому місці пішохідний перехід або світлофор. На данний час усі майже переходять на тому місці людям лінь так йти далеко, щоб перейти. Навіщо там встановили перехід, якщо усі переходять на тому місці? Мають прийняти рішення щоб перенесли перехід, адже так не зручно. Будь кого може задавити машина навіть на пішоходію.
Відповісти
Глупости, разве нужно рисовать "зебру" где кому удобно? Всё равно найдется тот, кто побежит через дорогу рядом.То,что, запретим автомобили? Кому до сих пор не известно, что дорога - источник повышенной опасности.Каждый считает,что это может произойти с кем угодно,только не с ним.Один посчитал, что его опыта хватит перебежать, другой - что его опыта хватит не зацепить. Итог печален. Выводы не сложны: лучше в девять быть на работе, чем в пол-девятого в морге.
Відповісти
Тільки наші "мудрі" керівники здогадуються ліпити зупинку і перехід вкупі, і ще й кілька метрів до перехрестя.. Як от біля з"їзду з Соборності на Воїнів-Інтернаціоналістів..
Відповісти
Є ще правила дорожнього руху, тому не можна встановлювати переходи кругом де попало, тим більше коли за 30-50 метрів вже є перехід. Краще пройтися додадкових 60-100 метрів (це у вас займе 1хв) ніж ризикувати здоров'ям - "встигну я перед машиною чи ні?". А ще "рух - це здоров'я". Якщо перенести перехід до зупинки - це ще погіршить умови руху (як приклад перехід навпроти ТАМ-ТАМу)
Відповісти
Є ситуації які дійсно обурюють,коли пішоходи неадекватно поводяться на дорозі,вибігають не дивлячись,переходять не в відведеному для цього місці...АЛЕ!!! незалежно від цього всього водій повинен попереджувати Будь-яку ситуацію яка може виникнути на дорозі,а не гнатися міською вулицею бо це бачиш проїзджа частина...Впевнений що водій не хотів цього і дуже шкодує за здійснене,але все ж прийдеться відповіда...
Відповісти
Водій не екстрасенс, він не має випереджує ситуацію, а має реагувати на зміну дорожньої обстановки.
В даному випадку водій відреагував - здійснив екстренне гальмування. Але будь який експерт скаже, що від моменту виявлення перешкоди та перенесання ноги і натиснення на педаль гальма проходить 0,6-1 секунди, і навіть при швидкості 40 км\год авто за цей час проїде щонайменьше 7-8 метрів до початку гальмування. Враховуючи масу авто і малий гальмівний шлях швидкість була невелика, також беручи до уваги раптову появу пішохода з правого боку проїзжої частини, місце удару на авто можна сказати, що вини водія не має, просто момент гальмування почався після фактичного зіткнення, яке відбулося на швидкості, що і зумовило тяжкі травми.
Потерпілого шкода, родині співчуття і порада пробачити водія і не робити винним безневинного.
Всім добра.
Відповісти
ПОПЕРЕДЖЕННЯ(до прикладу)-це коли в правому ряду зупинилось маршутне таксі,а ти як водій при випередженні або обгоні маєш два варіанта:або дати газу і вспіти по своїм справам,або пригальмувати з думкою що за маршутки вискочить якесь "дурне",яке спішить перебігти дорогу.Ніхто не знає що буде за триста метрів.Будьте обачними на дорозі!!!
Відповісти
Що значить давати газу? марщрутка стоїть у кишені, права смуга вільна і нічого не заважає рухатись зі швидкістю основного потоку.
А гальмувати біля кожної маршрутки "з думкою що за маршутки вискочить якесь "дурне" - то ви краще вже і не виїзжайте, бо люди в нас біжать де бачать і де хочуть, але забувають, що роблять це на свій страх і ризик.
Ну і на останок, про пригальмувати - Водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
І на додачу легенький лікбез з ПДР - пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності — на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.
Якщо в зоні видимості немає переходу або перехрестя, а дорога має не більше трьох смуг руху для обох його напрямків, дозволяється переходити її під прямим кутом до краю проїзної частини в місцях, де дорогу добре видно в обидва боки, і лише після того, як пішохід упевниться у відсутності небезпеки.
І НАЙГОЛОВНІШЕ - перед виходом на проїзну частину з-за транспортних засобів, що стоять, та будь-яких об’єктів, що обмежують оглядовість, пішоходи повинні впевнитись у відсутності транспортних засобів, що наближаються.

Пішоходам забороняється:

a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

в) допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;

г) переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

ґ) затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

д) рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.
Відповісти
сенс їм це писати такий же як барану щось пояснювати. Штрафувати.
Відповісти
Водій, ми з тобою.
Відповісти
Доки наші, маю на увазі,луцькі пішоходи не навчаться правильно перетинати дорожнє полотно,таких ситуацій не уникнути.Бігають усі і скрізь:малі -дорослі і пенсійного віку.Звертаюсь до пішоходів-АВТО ВІДРАЗУ НЕ ЗУПИНИТЬСЯ!!!!!!! Буде гальмівний шлях,будь-який предмет в русі має енерційний шлях.Водій невинен......Будьте обережні на автошляхах.
Відповісти
Пора і вже давно ШТРАФУВАТИ ПІШОХОДІВ!!!!! Лізуть прям під машину і перебігають завжди де хочуть. І деколи таке враження складається,що як переходять,то з думкою....от наїде і буде винен,купив машину і думає,що крутий!!!
Відповісти
Не знаю як можна захищати водія який маневрував від Там Таму між автомобілями і хотів усіх перегнати.Не думаю що у нього була швидкість 60км/год. Певно дуже спішив тому, що людина яка загинула не летіла би вверх на 2 метри і потім ще 30 метрів і впав, від травм не сумісних з життям, помер на місці, Тому зважайте,що швидкість водія перевищила допустиму.
Відповісти