Телеканал ZIK запустив флешмоб до дня народження Надії Савченко

Телеканал ZIK запустив флешмоб до дня народження Надії Савченко
11 травня, у день народження української льотчиці Надії Савченко, телеканал ZIK пропонує своїм глядачам привітати іменинницю зі святом разом.

«Наша Надіє! Ваша сила духу – наша наснага. Ваша мужність – наша перемога. Ви – наша єдність і свобода, які обов'язково будуть з Україною! Із днем народження, наша Надіє! Чекаємо вдома!» – така вітальна телеграма надійде героїні України безпосередньо від телеканалу ZIK, - повідомляють організатори.

На своїй Facebook-сторінці телеканал ZIK оголошує про початок флешмобу у соцмережах, до якого можуть долучитися усі, хто хоче особисто поздоровити ув'язнену в Росії героїню України Надію Савченко із її ювілеєм.

Аби підтримати теплими та щирими побажаннями іменинницю, користувачам варто просто написати вітальні слова та додати хештег #ВітаємоНадію. Отримані таким чином привітання окремим персональним листом журналісти телеканалу ZIK передадуть мамі та сестрі льотчиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Через 22 года выйдет, поздравим.
Відповісти
Найщиріші привітння будуть від зечар які повиходили під її закон!
Відповісти
Українців,які сидять в Росіі невідомо за що,багато,але ж ми їх долею не переймаемось. Чого?! Бо за них ніхто не переживае, а тут класний політичний піар ход.
Відповісти