Виховання патріотів України в Академії рекреаційних технологій і права. ФОТО

Виховання патріотів України  в Академії рекреаційних технологій і права. ФОТО
Напередодні Дня памʼяті та примирення в Україні та Дня Перемоги для студентів 1 курсу Академії рекреаційних технологій і права було проведено лекцію «Памʼятаємо. Перемагаємо».

Захід провели з метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги усім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, утвердження спадкоємності традицій воїнів – переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни, - повідомляють організатори.

Захід провела Марківська Людмила Леонтіївна, кандидат історичних наук, доцент кафедри туризму Академії. Лектор акцентувала увагу на тому, що День памʼяті та примирення відзначають в Україні та усій Європі. Символом памʼяті про трагічні події є червоний мак.

9 травня студенти та викладачі Академії вшанували памʼять загиблих покладанням квітів на Меморіалі слави та взяли участь у мітингу, присвяченому 71-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

Також студенти та викладачі Академії рекреаційних технологій і права та Луцького коледжу рекреаційних технологій і права відвідали Музей українського війська та військової техніки.

Молоде покоління має не забувати, яким страшним лихом для українців була Друга світова війна. Памʼятаймо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
професійних патріотів у нас готує могилянська академія...
Відповісти
А Крот малий також першокурсник? Зігнали всіх до масовості і піаряться.
Відповісти
Останні новини
Виховання патріотів України в Академії рекреаційних технологій і права. ФОТО
11 травень, 2016, 14:38