До Луцька приїдуть кращі професіонали з інтернет-маркетингу. ФОТО

До Луцька приїдуть кращі професіонали з інтернет-маркетингу. ФОТО
У п'ятницю, 13-го травня, у Луцьку на першому у місті форумі з цифрового маркетингу West Marketing Forum 2016 (wmf.com.ua).

Зберуться провідні спеціалісти у сфері інтернет-маркетингу, - повідомляють організатори.

Сучасні маркетингові стратегії, моделі та успішні кейси на заході представлять тринадцять спікерів, які розкажуть про digital тренди сучасності та способи підвищення ефективності інтернет-реклами.

Модератором заходу виступить один із кращих фахівців рекламно-комунікаційного ринку України, сертифікований фахівець з інтернет-реклами і веб-аналітики Євген Шевченко.

За версією журналу MMR у 2009 році Євген Шевченко визнаний найкориснішим інтернет-маркетологом України.

Маркетингом Євген почав займатись в 1999 році. У 2004 році заснував власне інтернет-агентство UaMaster, яке очолює донині. У 2009 році він визнаний найкориснішим маркетологом України, а в 2013-му – увійшов до ТОП-35 рекламістів України у віці до 35 років. Його компанія UaMaster входить до ТОП-10 українських інтернет-агентств по оборотам (ВРК, 2011-2012), №1 за рівнем задоволеності клієнтів (MMR, 2012).

Також Євген Шевченко входить до складу комітету iForum — наймасштабнішого заходу в Україні, присвяченого онлан-бізнесу (5000 – 7000 відвідувачів щорічно).

Окрім улюбленої роботи, Євген Шевченко багато уваги приділяє навчанню та освітнім програмам.

Своєю другою роботою-хобі Євген Шевченко називає викладацьку практику. Будучи магістром маркетингу, він викладає курс "Інтернет-реклама" в Київському Національному Торгово-Економічному Університеті, Міжнародній Академії Маркетингу, Міжнародному Інституті Менеджменту (МІМ Київ), ІКРА (Інтерактивні Комунікації в Рекламі), BeFirst Marketing School та WebPromoExperts.

За плечима кращого інтернет-маркетолога країни – десятки авторських тренінгів, семінарів, навчальних програм з різних напрямків інтернет-маркетингу.

Познайомитись з Євгеном Шевченком можна буде на West Marketing Forum2016 вже 13 травня Євген Шевченко ділитиметься досвідом як розробити стратегію інтернет-просування компанії з нуля, розповість як провести аудит і оптимізацію існуючої кампанії.

Під час майстер-класу з веб-аналітики експерт дасть 10 порад для збільшення ефективності реклами за допомогою Google Analytics, Яндекс.Метрики та Excel.

"West Marketing Forum" буде корисним та цікавим для digital-фахівців, маркетинг-директорів і бренд-менеджерів, а також для власників малого бізнесу та топ-менеджерів компаній.

Деталі з питань участі у заході: тел. моб. 050 660 54 76, e-mail: [email protected]

Місце проведення: Центр дозвілля та розвитку "Адреналін Сіті", м. Луцьк, вул. Карбишева, 1.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
До Луцька приїдуть кращі професіонали з інтернет-маркетингу. ФОТО
11 травень, 2016, 14:55