В Луцьку поліція хоче запровадити велопатрулювання

В Луцьку поліція хоче запровадити велопатрулювання
Начальник Патрульної поліції Луцька Олександр Вовченко, хоче аби в Луцьку було велопатрулювання.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією Волинської обласної ради.

Зокрема, правоохоронці просять виділити з обласного бюджету 78 тисяч гривень на купівлю велосипедів та спорядження для поліцейських.

"Це дозволить забезпечити кращу мобільність, особливо в паркових зонах. Хочемо купити 6 велосипедів. Велопатрулі працюватимуть в парку Лесі Українки, парку 900-річчя і в спальних районах - 33-му, 40-му. Один велосипед коштуватиме приблизно 10 тисяч гривень, їх буде шість, тому потрібно 60 тисяч. А ще потрібна екіпіровка, шоломи. Хочемо обладнати велосипеди невеликими аптечками. Тобто це ще 18 тисяч гривень", - каже Олександр Вовченко.

Крім того, поліціянти хочуть в себе на території облаштувати автомийку для службового транспорту, співпрацювати з навчальними закладами та розміщувати соціальну рекламу на вулицях Луцька.

"Мийка в нас повністю обладнана, немає тільки самого пристрою для миття. Ще хочемо запровадити співпрацю з соціальними проектами, тобто мати можливість розміщувати соціальну рекламу, яка наочно пояснить, чому не варто перебігати дороги, пити за кермом. В нас дуже багато шкільних офіцерів, ми співпрацюємо з усіма навчальними закладами, і з вересня ми беремо під контроль всі школи, аби працювати з дітьми. А для того, щоб працювати з дітьми, їм потрібно наочно щось показувати", - пояснює головний патрульний Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хватить вам з Нової лінії по 4 тис. велосипеди, всеодно потрощите....
Відповісти
В них покрадуть!
Відповісти
А чого за 10 тисяч а не за 5 тисяч хлопці треба економити. Нехай Аваков дасть кошти
Відповісти
Де 10 там і 15, почекай побачим, за 10 не гламур
Відповісти
самі за таку зарплату купляйте бо прийшли на все готове віджали управління даі а за мийку тим хлопям що поскорочували дякувати маєте
Відповісти
"віджали управління даі" - ахаха говорите так як будто це ваша приватна власність!!!
Таким як ви працювати тільки нічним сторожом і то кожен день перевіряти що б нічого не вкрали!
Відповісти
Треба було ще проводити тест на наявність совісті, ви в поліції опустітся на землю, вділи спортивні трусики, кеди партупею і трусцой по парку, виж всі спортсмени?, або стареньку Україну без сідла один на раму другий на педалі і екіпаж готовий, на вас не виробить область апетит росте віддачі нолл.
Відповісти
Останні новини
В Луцьку поліція хоче запровадити велопатрулювання
11 травень, 2016, 15:46