Лучан запрошують на святкову виставку «Ідеальна мить»

Лучан запрошують на святкову виставку  «Ідеальна мить»
«Ідеальна мить», головний організатор ГО КСТ «ФОРС», відбуватиметься 13-14 травня в Палаці культури м. Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1), у рамках якої проходитиме збір коштів для учасників АТО.

Родзинка свята – презентація найпрестижніших салонів весільної моди: «СТИЛЬ Novia», «Елена», «POLLARDI», «Wedding room», «ANGELO BIANKO».

Для наречених – це унікальна можливість порівняти сукні різних виробників, знайти для себе найкращу, не витрачати час на переміщення від одного салону в інший! А поціновувачі одягу та товарів в українському стилі обов’язково знайдуть найкраще для себе від ТМ «Вишиті мрії»!

Крім того, у програмі: виставка товарів та послуг для ідеального весілля, дня народження, будь-якого іншого свята, майстер-класи від учасників, шоу-програма з танцями, вогняне, світлодіодне шоу, конкурси та розваги, семінар, експрес-курс для наречених, де у невимушеній обстановці можна буде дізнатись усі тонкощі організації ідеального весілля!

Ще багато цікавого готується для лучан та гостей міста!

Не проґавте можливість отримати чудові професійні фото в спеціальних задекорованих локаціях!

Офіційна спільнота святкової виставки «Ідеальна мить», - vk.com/idealnevesillya

На виставці презентуються:

Студія свята «КУЛЬКА-БУЛЬКА», поліграфія «Рижий Кіт», святкова агенція «Купідон», студія звуку «ОКТАВА», світлодіодне шоу «LED Dance», вогняне шоу «Fire dance», фотостудія «Foto Hall», святкова агенція «White Corner», метелики ручної роботи від Тетяни Денисюк, «Солодкі композиції», фотограф Катерина Арендарчук, «Букети з цукерок», постановка весільного танцю від хореографа Маріанни Манжеровської, візажисти Аліна Голас, Тетяна Кундик, солодкий подарунок від Катерини Бай, студія «WOW effect» та інші.

«Ідеальна мить» - це подія, яку варто відвідати нареченим, молоді, дорослим, а також усім, хто хоче підтримати учасників АТО!

Скористайтесь можливістю весело та з користю провести час!

Вхід на виставку – вільний!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучан запрошують на святкову виставку «Ідеальна мить»
11 травень, 2016, 16:17