В туалети на вулицю бігатимуть учні 150 шкіл Волині. ВІДЕО

В туалети на вулицю бігатимуть учні 150 шкіл Волині. ВІДЕО
На Волині не встигають облаштувати санвузли в приміщеннях навчальних закладів, відтак учням півтори сотні шкіл доведеться під час навчання бігати від корпуса в корпус у дощ, сніг і холод.

Про це повідомили «Факти. ICTV».

У волинському селі Карасин школу будували із середини 40-х років, а закінчили ‒ на початку 80-х. Туалетів у приміщенні проект не передбачав. Аби полегшити життя дітям, треба знайти 40 тисяч гривень, кажуть освітяни.

Однак, поки немає коштів, екстрим дітлахам забезпечений. Хоча місцеві чиновники тішать себе тим, що сільські школярі до таких умов звикли.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А когсь це дивує? :)
Ви подивіться уважнона дані, які подав в ЦВК "кандидат" Палиця і де він прописаний, типу живе - м.Яремче Івано-Франківської області! Щось ще потрібно пояснювати? Гроші вже й на ICTV проплачені і пійшли "у діло"!
Єдине - як таке могло статися, що Климчук так піарив, хвалив Палицю, а той в подяку ось так ...? І ще казку про вимагання придумав - не по чоловічому! Ну а для попадання у ВР будь-які засоби йдуть в хід! : (
Відповісти
А міністр освіти та науки Д.Табачник обіцяв, що в цьому навчальному році в кожній сільській школі обладнають внутрішні туалети...!!!
Звісно, що жити стає краще і весліше, коли міністри-капіталісти обіцяють. Адже порівняти вартість облаштування внутрішнього туалету для сілської школи в видатки на держслужбовця середньої ланки управління, то виявиться, що якщо погнати " мітлою " геть непотрібних вісім службовців то можна облаштувати три-чотри туалети в сільській школі. А якщо продати один службовий автомобіль в обласній державній адміністрації то можна облаштувати туалетами аж 12 сільських шкіл!!Можливо треба подумати кого нам краще утримувати за наші податки - наших діток в школі чи той державний непотріб в адміністраціях, міністерствах та в усіляких Радах !!?
Відповісти
Господи, а до чого вже ТУТ Палиця, яке Яремче. Вже подуріли всі з тими виборами
Відповісти
Останні новини
В туалети на вулицю бігатимуть учні 150 шкіл Волині. ВІДЕО
28 серпень, 2012, 13:48