Video Style: шопінг з ведучою ток-шоу «Протилежний погляд» Галиною Падалко

Video Style: шопінг з ведучою ток-шоу «Протилежний погляд» Галиною Падалко
Не секрет, що успіх будь-якої телепередачі залежить від професіоналізму ведучого. Неабияке враження справляє на глядачів і його зовнішній вигляд. Саме ведучий своїми словами, жестами та дрес-кодом грає першу скрипку на екранах наших телевізорів.

Щоб дізнатись, як добирає гардероб харизматична та чарівна ведуча політичного ток-шоу Галина Падалко, я пройшлась з нею магазинами нашого міста.



«Попри розмаїття вибору, досить складно дібрати одяг власне для зйомок. Дрес-код для ефіру має свою специфіку через потужне світло на знімальному майданчику та спотворення зображення у кінцевому варіанті».

VIDEO HATE #1. ФАКТУРНІСТЬ ТА РІЗНОБАРВ'Я



«На екрані можуть зливатись та вібрувати деякі малюнки на тканині - такі, як смужка, горошок, строкаті візерунки, клітинка. Телеглядач може звернути увагу на дивне миготіння, якщо я, наприклад, одягну смугасту сорочку чи плаття в горошок.



«Не бажаний і одяг з тканин, на яких дуже виражені дрібні рубці, наприклад, оксамит або вельвет. На екрані тканина починає «рябіти», вкриватися райдужними плямами, ніби від бензину на воді».

VIDEO HATE #2. БЛИСКУЧИЙ ОДЯГ

«Люрекс, блискітки, пайєтки, стрази – привілеї Філіпа Кіркорова і його сценічних колег. Не плутайте сцену з камерою. На екрані блискучі речі, яскраві неонові кольори мають "переосвітлений" вигляд через відбиття світла частинками і «розмивають» свого власника. Не одягайте речі яскравих неонових кольорів».



VIDEO HATE #3. ПРОЗОРІСТЬ



VIDEO HATE #4. ЧОРНЕ ТА БІЛЕ



Я обожнюю класичні чорні костюми зі стандартними білими сорочками, але не можу дозволити собі одягнути це на зйомки, оскільки біла сорочка буде відблискувати та буде горіти, як свічка, а піджак та брюки навпаки «випадатимуть» і вбиратимуть світло. На екрані буде лише 2 плями.



VIDEO HATE #5. ЧЕРВОНИЙ

Червоний колір найбільше містить в собі те, що викликає візуальну вібрацію. Кожен бачить червону пляму раніше, ніж розгляне саму людину. Червоний колір не стійкий, розтікається за контури зображення і порушує фокусування. В групі з чотирьох людей я одразу можу вирізнити червоний костюм чи краватку, але не розгледіти людину.



ПОВСЯКДЕННІСТЬ ГАЛИНИ



Люблю зручний одяг із взуттям на низькому ходу. Все частіше хочеться вдягатись так, щоб не привертати увагу. Але іноді, коли гарний настрій і душа бажає свята, одягаюсь яскраво. З кольорів полюбляю червоний, бордовий, синій, темно-зелений. Зі стилів - кежуал, спортивний і, звісно, ділова класика.



Одяг вибираю такий, який відповідає моєму смаку та статурі. Намагаюсь стежити за тенденціями, але розумію, що краще за класику нічого немає. Цей стиль не виходить з моди, тільки дещо осучаснюється.



МІСЦЕ ШОПІНГУ

Не пригадаю, коли я собі купила щось востаннє з одягу. Для шопінгу потрібен спеціальний настрій і відведений на це час. Вдома, коли живеш в режимі «гонки», не можеш собі цього дозволити. Коли я маю вільний день, то краще проведу його з сестрою, друзями чи просто посплю.



Купую речі, зазвичай, коли їду десь в закордонні тури. Я знаю, що там для цього буде час і попередньо відкладаю на це кошти. Взагалі шопінг в Україні - річ недешева. Та й якість речей залишає бажати кращого.



Для європейців з їхніми зарплатами - одяг дешевий, для нас – не дуже, але на розпродажах можна гарно скупитись. Улюблені бренди: H&M, Stradivarius, Zara.



Обожнюю фолк, просто фанатію від нього! В мене 6 вишитих сорочок і 1 автентична сукня з коноплі, якій майже 200 років. Остання - дуже дорога мені, оскільки це був подарунок на 8 березня від однієї дуже хорошої людини. В мене багато бабусиних хусток, які також дорогі мені як пам'ять.



Не можу сказати, що я категорично не сприймаю в одязі. Ніколи не зарікаюсь. А раптом завтра в тренді будуть облягаючі леопардові сукні та комбінезони? А якщо без жарту, не сприймаю вульгарщини та несмаку. У одязі має значення його доглянутість, стиль та внутрішня сила людини, яка його носить.



СТИЛЬ ЖИТТЯ



Галина багато тренується. Зранку - басейн, ввечері - фітнес або тренажерний зал. Намагається нічого не пропускати. Каже, що спорт дуже дисциплінує і виводить з депресій, допомагає підтримувати тіло у формі.



«Найдешевші ліки від усього - повна зайнятість. Не так давно в мене була тяжка депресія, під час якої я схудла на 9 кг. Розуміючи, що далі вже падати нікуди, була змушена шукати вихід. Алкоголь? Наркотики? Ні, не моє.



Я почала займатись спортом. Багато займатись - 2-3 тренування на день. Заповнювала абсолютно весь вільний час. Місяць часу - і я вивела себе не тільки на психологічно-позитивний лад, а ще й покращила своє фізичне тіло».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Навіть не хочеться це коментувати
Відповісти
Дійсно без коментарів. і не розкрито, хто її "татусь". мабуть, на наступний раз нехай поділиться досвідом як стати звіздою в Луцьку. Цікавіше буде
Відповісти
багато працювати... але не кожному це дано ))
Відповісти
Багато працювати?)))
Не сміши, дитино!!!
Співати на парах в університеті -"я хачю туфлі джимі чу і Айфон хачю" - це називається працювати?)))
Згадаєш моє слово - через півроку/рік цей "працюватий талант " буде ломитись в Киів, в пошуках "принца сваєй мєчти"!!!
Відповісти
Хочеться побачити кавалера Падалки.!
Напевно ще таких виготовили!
На четвертому курсі залетить або прогноз погоди буде вести як рижук все життя в очікуванні великого і щирого!
Відповісти
не рівняйте інших по собі :)
Відповісти
З Таблоїда до ВП? Не дивно Дулапчий+Падалко...?!?! :)))
Відповісти
Жахливі фото все попсували. Просто перекреслили весь шарм. Треба було б хоча б якогось фотографа взяти
Відповісти
це авторська рубрика з власними фото, а не журнал мод Vogue
Відповісти
Примітовно і непродумано. Текст і фото живуть окремим життям.
Відповісти
Зробили платні коментарі - ви стали нецікаві.
Поверніть свою популярність - відкрийте їх і буде вам щастя!!!
Відповісти
А Галя то тільки на фотках відфотошоплених симпатична, а так... Нічого звичайного.
Крім шмоток яскравих - нуль
Відповісти
Останні новини
Video Style: шопінг з ведучою ток-шоу «Протилежний погляд» Галиною Падалко
12 травень, 2016, 16:00