Частину колективу ЛПЕ не влаштовує новий директор

Частину колективу ЛПЕ не влаштовує новий директор
Група незадоволених працівників Луцького підприємства електротранспорту написала петицію про звільнення нинішньої директора Ігоря Грицюка. Лобісти рішення мотивують своє прохання тим, що чоловік не має досвіду.

Сьогодні це питання піднімалося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

«Він і головним інженером став ще будучи студентом. Ми вважаємо, що його хтось проштовхує. Ставши директором він підняв усьому керівництву зарплати до захмарних. Почалося розширення штату адміністрації», - розповів заступник голови нової профспілки Андрій Черчик (на фото).

«Ми знаємо ситуацію, а ви знову приходите і розказуєте нам якісь голослівні заяви. Де докази?», - поцікавився депутат Віктор Ящук.
«Даний незадоволений водій має догану. Він, перебуваючи за кермом, здійснював зйомку телефоном. Ми не вживали якісь каральні заходи щодо цього випадку, не звільняли. А тепер він приходить і робить такі голослівні заяви», - розповів депутат від Солідарності та начальник управління розвитку підприємництва та реклами Олександр Козлюк.

Профільний заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко порекомендував членам комісії взяти інформацію до відома.

«На підприємстві погашено заборгованість, виплачується зарплата. З понеділка приступаємо до ремонту мийки, встановлюємо вікна. Через два місяці будуть додаткові беушні тролейбуси з Польщі. Проте є група незадоволених осіб. Вони посилаються на Наказ Мінсоцполітики ще 2004 року, де необхідно п’ять років досвіду. Цей документ носить рекомендаційний характер, бо він незареєстрований в Мінюсті. А обов’язковими є лише ті документи, які зареєстровані як нормативно-правові акти», - прокоментував Сергій Григоренко.

Депутати вирішили повернутися до цього питання після рішення суду по конкурсі на посаду, що відбудеться незабаром.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Частину колективу ЛПЕ не влаштовує новий директор
12 травень, 2016, 15:08