Волинський боєць збирає гроші на лікування, вишиваючи бісером

Волинський боєць збирає гроші на лікування, вишиваючи бісером
Вже півтора року Андрій Слюсарчук не випускає із рук голки. Навіть зараз, перебуваючи на лікуванні у Києві, він вишиває і вишиває. Пише видання День.

Вишивання, зокрема бісером, стало порятунком для важкопораненого на сході України бійця 51 бригади Андрія Слюсарчука. Внаслідок важкого поранення і кількох контузій він втратив сон, практично не спить ночами, а щоб згаяти час, почав вишивати. Причому вишиває лежачи (бо так легше, болить спина) і лівою рукою.

Спочатку вишивав тільки ікони, опісля почав вишивати на замовлення і сорочки та блузи, рушнички, навіть картини. Ось зараз вишиває картину «Соняшники», яку замовила йому українка з Італії. Для неї це – спогад про рідний край. А для Андрія – дуже болючі спогади про півроку у зоні неоголошеної війни, символом якої стали і мирні соняшники...

Водночас Андрій вишиває й ікону «Таємна вечеря». Чимало вже його ікон пішли, як кажуть, у люди, є і за кордоном. Змушений продавати свій талант, бо потребує дороговартісного лікування.

Нині він перебуває у клініці радіаційної медицини у Києві, був би радий, аби його хтось провідав, а можливо, комусь стануть потрібні і його неймовірної краси вишивки. Волонтер із Ковеля Людмила Савіна, котра опікується Андрієм, каже: робіть у нього замовлення, бо надто важкі для нього наслідки війни, постійно потрібна медична підтримка, дороговартісні ліки. А роботи його – пречудові.

Телефон Андрія – 0986307414.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це просто жах!! В якій країні ми живемо? Забрати здорову людину на війну, вкалічити її і забути. Держава зобов'язана всіх поранених лікувати безкоштовно щоб хоч якось виправдати свою провину перед загиблими. Але про що можна говорити коли Український суд не визнав факту збройної агресії Росії проти України де чималу роль у судовому рішенні зіграла позиція Адміністрації президента України, яка фактично закликала суд не визнавати агресії РФ проти України . Та дивну роль у судовому процесі зіграло Міністерство внутрішніх справ, яке відмовилося надавати суду докази російської агресії. Про що це говорить? Українці які мають можливість починають виїзджати за кордон а інших доводять до зубожіння. Нашій владі це вигідно тому що ніщим народом легше керувати!
Андрію, тримайся! Ми не залишимось осторонь.
Відповісти
Останні новини
Волинський боєць збирає гроші на лікування, вишиваючи бісером
13 травень, 2016, 09:17