На Волині відбудеться фестиваль фізичної культури для школярів. ФОТО

На Волині відбудеться фестиваль фізичної культури для школярів. ФОТО
З 14 по 17 травня 2016 року в с.Соловичі Турійського району відбудеться ХІ обласний Фестиваль фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині, організований управлінням освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та обласним Центром туризму, спорту та екскурсій.

У програмі Фестивалю змагання фізкультурно - оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт» та дитячо-юнацька військово-спортивна патріотична гра «Сокіл» («Джура»), - повідомляє прес-служба ЦТСЕ.

Крім спортивно-туристських та військових змагань, конкурсів, випробувань для дітей будуть організовані виставки військової техніки та зброї за участю бійців 14 окремої механізованої бригади підрозділу сухопутних військ збройних сил України м.Володимира-Волинського, музейна експозиція «Народна війна» Київського «Меморіалу» імені В.Стуса, а також відбудуться військова реконструкція подій Другої світової війни, майстер-класи з військової підготовки, презентація «Школи козацького гарту» та екскурсії в урочище Вовчак.

У заході візьмуть участь близько 400 школярів зі всієї області, які впродовж чотирьох днів проживатимуть в наметовому таборі на березі озера Величі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбудеться фестиваль фізичної культури для школярів. ФОТО
13 травень, 2016, 10:25