Як працюють волинські нардепи у Верховній Раді. ІНФОГРАФІКА

Як працюють волинські нардепи у Верховній Раді. ІНФОГРАФІКА
Громадянська мережа ОПОРА вирішила з’ясувати, як відвідують засідання комітетів народні депутати, які представляють Волинську область у Верховній Раді.

Усі четверо представників волинської громади у парламенті працюють у різних комітетах Верховної Ради України. Зокрема, народний депутат від 19-го виборчого округу Ігор Гузь є заступником голови Комітету Верховної Ради України у закордонних справах.

Представник 20-го виборчого округу Сергій Мартиняк працює у Комітеті Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин.

Обраний у 21-му виборчому окрузі Степан Івахів є членом Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства.

Народний депутат Ігор Лапін, обраний у 22-му виборчому окрузі, працює у Комітеті Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя.

Відповідно до інформації, розміщеної на офіційних сайтах комітетів Верховної Ради України, найчастіше відвідує засідання свого комітету народний депутат від фракції «Народний Фронт» у Верховній Раді Ігор Гузь. Показник його участі у засіданнях Комітету Верховної Ради України у закордонних справах становить 87%. Загалом за період з 27 листопада 2014 року по 10 травня 2016 року відбулось 61 засідання відповідного комітету. З них народний депутат пропустив 8.

Довідково: «Комітет Верховної Ради України – орган Верховної Ради України, який утворюється з числа народних депутатів України для здійснення за окремими напрямами законопроектної роботи, підготовки і попереднього розгляду питань, віднесених до повноважень Верховної Ради України, виконання контрольних функцій», - йдеться у Законі України «Про комітети Верховної Ради України».








Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
баРИГИ
Відповісти
зате справно голосують за про-президентські закони. очевидно, за щедру винагороду
Відповісти
Останні новини
Як працюють волинські нардепи у Верховній Раді. ІНФОГРАФІКА
13 травень, 2016, 15:13