Лучани отримали ключі від своїх «казкових осель». ФОТО

Лучани отримали ключі від своїх «казкових осель». ФОТО
Власники квартир в житловому комплексі «Казкова оселя» сьогодні вже отримали ключі від своїх нових помешкань і найближчим часом почнуть заселятися.

Житловий комплекс «Казкова оселя» знаходиться на вулиці Ветеранів, а забудовником виступає однойменна луцька будівельна компанія.

При зведенні будинку були використані новітні технології з покращеним плануванням житла, індивідуальним опаленням та енергозберігаючими та шумоізоляційними склопакетами.

Директор ТзОВ «Казкова оселя» Костянтин Дубик наголосив на тому, що головною перевагою цього комплексу є те, що за кожною квартирою закріплене окреме паркомісце на закритій території, доступ до якої матимуть лише мешканці будинку. Крім того, в комплексі було впроваджено систему світлодіодного освітлення як всередині будинку, так і на прибудинковій території, а також виконане декоративне підсвічування всього будинку.

Ще однією особливість комплексу є те, що майже всі квартири розмежовані звичайними внутрішніми стінами, що дозволить за бажанням легко зробити перепланування оселі.

Зауважимо, що ТзОВ «Казкова оселя» акцентує увагу і на зеленій зоні, адже забудовник, окрім території комплексу, облагородив і паркову зону – відремонтував міст через річку Сапалаївка, розчистив русло річки та облаштував нові сходи.





І навіть маленькі мешканці житлового комплексу матимуть зручний та сучасний дитячий майданчик, який також огороджений, тож батьки можуть бути спокійні за безпеку своїх діток.





Загалом будинок має 10 поверхів, 2 комерційних приміщення та 38 квартир, включно з дворівневими пентхаусами.



Практично всі квартири комплексу вже продані, а люди, які сьогодні отримали ключі від своїх нових осель, задоволені роботою забудовника.

«Спочатку ми дуже побоювалися, адже ми купували квартиру, коли був лише фундамент комплексу. Але зараз ми бачимо, що компанія «Казкова оселя» виконує свої обіцянки, і це справді надійний та відповідальний забудовник», - розповіла власниця двокімнатної квартири Вікторія.




Ще однією перевагою, на яку вказує дівчина, є можливість сплачувати за квартиру не всю суму одразу, а поступово різними частинами.

«Ми сплачували гроші за квартиру кількома частинами, і це дуже вигідно. Це ще один плюс забудовника».

Зрештою, люди отримали ключі та пішли оглядати свої нові помешкання.















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не має фото самих квартир?
Відповісти
На 7-8 фото вдалині видніється витвір мистецтва забудовника Ваймана - викіпіровка "совецького" проекту, проте з обкладенням громіздкої шпаківні кольоровою цеглою та індивідуальним опаленням.
Відповісти
а в твоєму будинку "особлива арахітектура" без обкладення громіздкої шпаківні та без індивідуального обкладення?
Відповісти
Покровський?
Відповісти
Ціна 1 кімнатної кв
Відповісти
Останні новини
Лучани отримали ключі від своїх «казкових осель». ФОТО
13 травень, 2016, 15:47