Волинянин побив чотирьох людей і забив до смерті свого товариша

Волинянин побив чотирьох людей і забив до смерті свого товариша
П’яний молодик влаштував «розбірки» в селі Запілля Любомльського району.

Інцидент трапився ще в листопаді минулого року, однак лише в травні цього року хулігану винесли вирок.

Так однієї ночі, хлопець перебрав з алкоголем та разом з друзями поїхав шукати пригод у сусіднє село, де влаштував жорстокий мордобій. Молодик гамселив саморобною биткою ледь не кожного, хто траплявся на його шляху. Навіть старенька бабуся, яка зробила зауваження хулігану ледь не отримала на горіхи від п’яного нападника.

Втім, це було не найстрашніше тієї ночі. В розпал бійки хуліган так розмахував биткою, що ненароком вдарив по голові свого товариша. Після інциденту побитий молодик ще був при свідомості, спілкувався з друзями та навіть порозвозив їх додому, хоча й нарікав на головний біль.

Однак наступного дня бригада «швидкої» доставила потерпілого одразу до реанімаційного відділення територіально-медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів, оскільки він був в комі. Потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, вдавлений перелом основи та склепіння черепа з забоєм головного мозку. Через кілька від отриманих травм молодик помер так і не приходячи до тями.

Проти хулігана відкрили кримінальне провадження за статтею нанесення тяжких тілесних ушкоджень. І хоча в судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину, та все ж моменту, коли він вдарив свого товариша, він не пам’ятає.

Разом з тим, матір загиблого в суді вимагала стягнути з підсудного 50 000 гривень морального відшкодування та майже 30 000 гривень матеріальних збитків.

Зрештою, Любомльський районний суд засудив дебошира до 4 років тюрми та зобов’язав відшкодувати матері загиблого хлопця всі заявлені нею суми відшкодування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно...в автора фантазія Дуже розвинена,там нещасний випадок,а розписав як не знати що...???АВТОР—пиши з розумінням і повагою до читачів
Відповісти
Останні новини
Волинянин побив чотирьох людей і забив до смерті свого товариша
13 травень, 2016, 21:49