Попри провокації, у Тернополі відбувся концерт Світлани Лободи. ВІДЕО

Попри провокації, у Тернополі відбувся концерт Світлани Лободи. ВІДЕО
Учора, 13-го травня, концерт Світлани Лободи у Тернополі був під загрозою зриву.

Деякі прихильники Світлани Лободи приїхали до Тернополя з Івано-Франківська, де виступ не відбувся. Люди обурені такою поведінкою невідомих та порушенням власних прав, - пише "ТСН".

Проте незважаючи на численні провокації, співачка вийшла на сцену. Прихильники Лободи відстояли свої права, концерт артистки в Тернополі відбувся, хоча його всіляко намагалися зірвати близько 70-ти молодиків.



На сцену співачка вийшла майже з двогодинним запізненням, не реагуючи на прямі погрози в свою адресу та вимоги представників місцевої самооборони відмінити концерт.

Зауважимо, що концерт Лободи мав розпочатися о 20:00. Напередодні квитки вартістю 300-1200 грн на шоу артистки в ТРЦ "Подоляни" були розпродані повністю. Однак незадовго до початку виступу артистки, чоловіки, які назвалися місцевою самообороною, та радикали, що зірвали концерт артистки в Івано-Франківську, намагалися завадити заходу.

Однак, організатори виступу "Квартал-концерт" та менеджмент співачки повідомили самооборонівців, що шоу відбудеться за жодних обставин.

Згодом під натиском прихильників артистки радикали були змушені покинути будівлю. Вони залишили на лобовому склі автівки Світлани Лободи записку з погрозою спалити її, якщо співачка ще раз завітає до Тернополя.

"Хочу подякувати всім і кожному за підтримку! В першу чергу вам, мої дорогі прихильники! Дякую вам за вашу любов, витримку, самоконтроль, за вашу віру, за те, що не дозволили провокаторам домогтися поставленої мети! – прокоментувала інцидент Лобода. – Я – артист. Я займаюся музикою і це все, що я вмію в житті. Я хочу ділити себе та свою музику з вами. І допоки ми живемо у вільній країні, ніхто не відніме у нас право бути разом. Ще раз – дякую вам! Люблю! Завжди ваша Lo.



Зазначимо, сьогодні, 14-го травня, концерт Світлани Лободи повинен відбудетися у Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, хоч у Тернополі дебілів на місце поставили!
Відповісти
Молодці,відстояли своє право піти на концерт.Втерли носа неадекватам.
Відповісти
Ивано-франковских хулиганов - в АТО кровью исправлять накоенное. Теперь громада Франковска выпатит огромную неустойку певице.
Відповісти
Коли донька нашого президента знімається в російських серіалах,в Липецьку успішно виготовляються цукерки,ми продовжуємо торгувати з агресором,тоді як в тому анекдоті:"чому ви почали з нашої первкарні?".
Відповісти
ваші атавісти не відображають думку більшості? Тоді що це за атавісти?
Відповісти
Бий фашистiв та активистiв!
Відповісти
Останні новини
Попри провокації, у Тернополі відбувся концерт Світлани Лободи. ВІДЕО
14 травень, 2016, 15:58