Проти екс-генпрокурора України готують кримінальне провадження

Проти екс-генпрокурора України готують кримінальне провадження
Родини героїв Небесної сотні вимагатимуть покарання для екс-генпрокурора Віктора Шокіна за перешкоджання розслідуванню справ Євромайдану, заявив їхній адвокат Віталій Тинич.

Про це пише ZAXID.NET.

Він зазначив, що готує матеріали для порушення кримінальної справи проти колишнього очільника ГПУ. Зокрема, наступного тижня адвокати родин загиблих на Майдані планують зустрітися із новопризначеним генпрокурором Юрієм Луценком та передати йому відповідні документи щодо протидії розслідуванню справ розстрілу людей на Майдані.

«Стосовно Шокіна ми готуємо матеріали для відкриття кримінального провадження за перешкоджання, не те, що недокладання, а перешкоджання належному розслідуванню ним і іншими очільниками Генеральної прокуратури», – сказав Тинич, якого цитує УНН.

Нагадаємо, Шокін до 3 квітня цього року був генеральним прокурором України. Останні дні його керівництва Генпрокуратурою супроводжувалися суперечливими рішеннями та скандалами.

Невдовзі після звільнення Шокіна начальник головного слідчого управління Генпрокуратури Сергій Горбатюк, відповідальний за розслідування майданівських справ, заявив, що на нього чиниться тиск.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурдом, а не Украіна.
Відповісти
це все тимчасово...
Відповісти
Тільки відкритий публічний суд може спасти Порошенка
Відповісти
злодія.
Відповісти
ПОЧИНАЙТЕ ВЖЕ САДИТИ!!! Бо люди почнуть стріляти.
Відповісти
Нагадайте екс-генпрокурорам про відповідальність за кумівство та бездіяльність, можливо, надалі будуть задумуватись, перш ніж сунутись на посаду...
Відповісти
Люди не витримають тої брехні влади і лядм немає чого втрачати бо нічго немає крім цінностей сімейних. А владці давно все втратили і хочуть жити і красти і побільше нахапати бабла будинків авто віл але помирати будуть однаково з собою не заберуть прийдеться розпро=щатись
Відповісти
люди почнуть стріляти, максимум бє бє бє на дивані, від вас в цій державі залежить тільки сплачуквати податки і бути гарматним м"ясом або масовкою на лохотронах, якщо в цьому буде потреба
Відповісти
то вже заодно і шоколадно-офшорну свиню на лаву підсудних
Відповісти
Останні новини
Проти екс-генпрокурора України готують кримінальне провадження
15 травень, 2016, 15:49