Українські міста починають змагатись за право проведення «Євробачення-2017»

Українські міста починають змагатись за право проведення «Євробачення-2017»
Перемогу у «Євробаченні-2016» виборола Джамала, представниця України. За правилами конкурсу, саме ця країна наступного року прийматиме у себе вдома найкращих вокалістів Європи.

Сама Джамала пропонує провести пісенний конкурс у Львові, Києві або Одесі, - повідомляє ZIK.

«Мені, здається, у Києві, у Львові або в Одесі, – де буде можливість. Я дуже хочу, аби Україна була готова зустрічати важливих гостей, тому що Стокгольм зустрів дуже добре. У нас є рік», – прокоментувала Джамала.

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що «Київ гідно підготується і проведе «Євробачення» в наступному році», - повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації.

«Я неймовірно гордий за Україну і вдячний Джамалі за цю перемогу, яка сьогодні для нас усіх така важлива, - сказав Віталій Кличко. - Київ вдруге прийматиме «Євробачення» і ми зробимо все, щоб здійснити необхідну підготовку і провести конкурс на найвищому рівні. Ми вже починаємо готуватися», – підкреслив мер Києва.

Одним з можливих майданчиків для проведення пісенного конкурсу мер столиці назвав Національний спортивний комплекс «Олімпійський».

Перша переможниця від України на пісенному конкурсі "Євробачення" Руслана Лижичко запропонувала проводити наступний конкурс у її рідному місті Львові.

"У Європі в країнах-переможцях є традиція проводити "Євробачення" в різних містах, не завжди в столицях. І я би мріяла, щоби "Євробачення" приїхало до мого рідного Львова!", - написала співачка у Фейсбуці.



Одеський мер Геннадій Труханов запропонував провести «Євробачення-2017» в Одесі. Про це він написав на сторінці у Фейсбуці.

«Одеса і одесити вітають Джамалу з перемогою на Євробаченні! Упевнений, що в наступному році Україна проведе Євробачення на високому рівні. Майданчиком, гідним проведення такого престижного конкурсу, цілком може стати наша Одеса – багатонаціональне, красиве, європейське місто з багатою історією та культурними традиціями!», – написав Труханов.



А міський голова Дніпропетровська Борис Філатов звернеться до прем'єра Володимира Гройсмана з пропозицією провести "Євробачення" в місті на Дніпрі. Про це він написав в соціальній мережі Facebook.

Філатов зазначив, що Дніпропетровськ є серцем козацького краю, тут зосереджені найсильніші та найбільші національні громади.

На думку Філатова, успішному проведенню конкурсу сприятиме наявність у місті розвиненої інфраструктури, а також єдність команд міської, обласної рад та облдержадміністрації.



Нагадаємо, українська співачка Джамала виграла міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2016. Вона отримала 211 балів від журі і 323 бали за підсумками смс-голосування глядачів. В результаті Джамала набрала 534 бали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну як завжди Україна має "відзначитись" :) Завжди конкурси проводились у столицях країн-переможців!!! Хто дозволить проведення у прифронтових регіонах??? Там ще Херсон щось вякає... Що ви людей смішите і лізите зі своїм уставом у налагоджені проекти?! Ну як вже дістали...
Відповісти
Це можна провести на луцькому стадіоні але треба зміни Романюка і Гунчика.
Відповісти
Останні новини
Українські міста починають змагатись за право проведення «Євробачення-2017»
16 травень, 2016, 00:52