У Луцьку відбувся форум з цифрового маркетингу. ФОТО

У Луцьку відбувся форум з цифрового маркетингу. ФОТО
13 травня пройшов форум професіоналів в сфері цифрового маркетингу – WestMarketingForum на тему "Інтернет-маркетинг: інструменти нового покоління", який зібрав власників та керівників бізнесу, маркетологів, спеціалістів ІТ-агентств з усієї Волині.

Учасники прийшли, аби навчитися, як просувати свій бізнес в Інтернеті, яким нині «живе» 66% населення України, - повідомляють організатори.

З усіх рекламних джерел для малого і середнього бізнесу Інтернет – це медіа номер один, а для великого бізнесу – номер два, після телебачення.

Головними організаторами заходу виступили Бізнес Академія Практичного Менеджменту та компанія UaMaster, яка входить у ТОП-10 українських інтернет-агентств за рівнем задоволеності клієнтів.
Модератором маркетинг-форуму виступив один із кращих фахівців рекламно-комунікаційного ринку України, сертифікований фахівець з інтернет-реклами і веб-аналітики, засновник і директор компанії UaMaster Євген Шевченко.

Директор Бізнес Академії Тетяна Репницька розповіла, що нині Інтернет є одним з найдієвіших інструментів у маркетингу, однак, як показують дослідження міжнародної маркетингової групи, 72% українських маркетологів вважають, що мають недостатній рівень знань і навичок з інтернет-маркетингу. Тож з метою поповнення знань, як правильно і ефективно використовувати Інтернет для просування свого бізнесу, був організований цей форум.

«Досі для багатьох власників бізнесу, директорів, маркетологів Інтернет – складний в розумінні і управлінні канал комунікацій. Але сьогодні це – один з найефективніших каналів залучення нових клієнтів і повторних продажів для більшості компаній», – пояснює Тетяна Репницька.

Під час форуму кращі фахівці з інтернет-маркетингу, експерти з просування бізнесу в соцмережах, аккаунт-директори, ІТ-спеціалісти та маркетинг-директори презентували аудиторії кращі інтернет-маркетингові стратегії, моделі та успішні кейси.

Як розповіла керівник проекту інтернет-досліджень СMeter компанії TNS Україна Анна Шахдінарян, ключовим digital-трендом 2016 року є відео на телебаченні та в Інтернеті. Що ж до соціальних мереж, то вони активно завойовують інтернет-аудиторію країни, а в кожного користувача в середньому є три аккаунти в соціальних медіа.

Анна Шахдінарян також зазначила, що за останній рік користувачі «подорослішали» до 45-54 років та активно освоюють Інтернет через Skype, соцмережі та пошукові системи.

Аккаунт-директор компанії UaMaster Катерина Дядик провела майстер-клас, як правильно сформувати стратегію для просування бізнесу в Інтернеті.

Про способи підвищення ефективності контекстної реклами розповів присутнім директор агентства ARTEFACT.St Андрій Сірук.
Які ефективні digital-інструменти використала мережа супермаркетів «Наш Край» для просування свого франчайзингового пакету, який визнаний найкращим в Україні, розповіли маркетинг-директор компанії «ВолВестГруп» Валентина Кушнірук та маркетинг-директор мережі «Наш Край» Петро Кульпач.

Своєю цікавою доповіддю про ефективний контент-маркетинг поділився також засновник проекту «Бізнес конструктор» Кирило Куницький. Серед найефективніших каналів он-лайн комунікації Кирило Куницький виокремив блоги, e-mail-маркетинг, SMM та відео.

Учасники форуму також детальніше дізналися про такий інструмент, як push–повідомлення, як підвищити продажі за допомогою e-mail-маркетингу та як залучати клієнтів через соцмережі.

Під час короткої панельної дискусії спікери форуму дали практичні поради, як виміряти ефективність інтернет-реклами в оф-лайн бізнесі та налагодити зворотній зв'язок з клієнтами через відгуки.

На завершення модератор заходу Євген Шевченко провів майстер-клас із веб-аналітики, під час якого детально розповів про прийоми для збільшення ефективності реклами за допомогою GoogleAnalitics, Яндекс. Метрики та Exel.

Після закриття практичної частини форуму організатори запросили всіх учасників на after-party у відпочинкове дворище «Словограй».


















Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбувся форум з цифрового маркетингу. ФОТО
16 травень, 2016, 10:57