На Волині скоїли розбійний напад на страхових агентів

На Волині скоїли розбійний напад на страхових агентів
У ніч на 15 травня на вулиці Гоголя в місті Любомль четверо чоловіків у балаклавах і камуфльованій формі напали на страхових агентів і відібрали в них близько 20 тис. грн.

Розбійники нанесли тілесні ушкодження жінкам, а також спричинили вогнепальне поранення сину однієї із потерпілих та побили її чоловіка, - повідомляє прес-служба поліції.

Постраждалих чоловіків госпіталізували до територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів. За фактом розбійного нападу відкрили кримінальне провадження.

До Любомльського відділу поліції про розбійний напад повідомила одна із потерпілих.

Поліцейські з’ясували, що в ніч на 15 травня двоє страхових агентів 48-річна та 39-річна жительки Любомльського району поверталися на автомобілі «Лада Калина» з роботи додому. На вулиці Гоголя в місті Любомль після зупинки автомобіля до них підбігли четверо невідомих осіб, котрі були одягнені в балаклави, камуфляжні костюми, та почали наносити жінкам тілесні ушкодження. Після цього вирвали їхні сумки, в яких знаходилось близько 20 тис. грн.

У цей час назустріч їм вийшов чоловік та син однієї із постраждалих. Між розбійниками та потерпілими почалася сутичка. В результаті 50-річний чоловік потерпілої отримав тілесні ушкодження. У нього медики діагностували закритий відламковий перелом лівої променевої кістки, садни грудної клітки. Їхній 25-річний син також отримав тілесні ушкодження. У нього виявили вогнепальне поранення тазової ділянки.

Постраждалих чоловіків госпіталізували до територіального медичного об’єднання Любомльського та Шацького районів.

Отримала також тілесні ушкодження 48-річна жителька міста Любомль. У неї діагностували забій м’яких тканин і крововилив обличчя. До медичного закладу жінку не госпіталізували.

Поліцейські провели детальний огляд місця події. Зараз здійснюють заходи, направлені на встановлення осіб, причетних до скоєння розбійного нападу та їх розшуку.

Відомості за даним фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То ми на ато збирали
Відповісти
маленьке уточнення - скоїли напад на валютчицю, хоча між валютчиками і страховими агентами в Україні є спільна риса -вони однаково плюють на закони
Відповісти
це грузінскі злодії в законі реформували мєнтовку а в комуфляжах актівісти цим користуються.
Відповісти
Останні новини
На Волині скоїли розбійний напад на страхових агентів
16 травень, 2016, 13:30