Справу щодо «золотого батона» Януковича закрили

Справу щодо «золотого батона» Януковича закрили
Прокуратура закрила кримінальну справу щодо зникнення цінностей із Межигір’я, в тому числі і знаменитого "золотого батона".

Про це заявив лідер "Народного контролю", секретар Антикорупційного комітету ВРУ Дмитро Добродомов в ефірі "Подробиць", - повідомляє 112.ua.

За словами Добродомова, кримінальне провадження закрили ще на початку грудня минулого року "за відсутністю складу злочину". Підтвердженням цього є відповідь прокуратури Київської області на звернення депутата.



"Тож маємо дилему: або не було ані "золотого батона", ані інших коштовностей із Межигір’я, які бачила уся країна. Або ж потрібно покарати тих, хто закрив кримінальне провадження. Адже цінності зникли, а винуватців не шукають. Понад те, прокуратура навіть не вбачає "складу злочину" у зникненні коштовностей вартістю у мільйони", – підкреслив Добродомов.

Нагадаємо, Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження за ч. 5 ст. 185 ККУ за фактом зникнення цінностей із Межигір’я у квітні 2015 року.

"Золотий батон" колишнього президента Віктора Януковича зник в березні 2015 року. Раніше в ГПУ з'ясували, що екс-президенту України Януковичу масивне золоте прес-пап'є у вигляді батона в натуральну величину вагою 2 кілограми подарували.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так само і закрили справу са світязький будинок .сина януковичс куди він зник???всі про це знають і мовчать)!але він десь є)
Відповісти
Розберіться де в пшонки все по пропадало?за цю владу ,через століття будуть говорити як за комуняк,це 100% дармоїди
Відповісти
дурко став прокурїком тепер майданутї у всьому праві
Відповісти