На Волині різко зросла кількість ДТП, - поліція

На Волині різко зросла кількість ДТП, - поліція
На території Волинської області помітно зросла кількість ДТП. За останні 4 місяці на Волині зафіксували на 70% більше аварії, в порівнянні з минулим роком.

Про це сьогодні, 16 травня, стало відомо під час брифінгу в Головному управлінні національної поліції.

За словами начальника сектору відділу безпеки дорожнього руху Віктора Главічки з початку року зареєстровано 282 ДТП з постраждалими.

«Варто розрізняти, що ж ДТП без постраждалих, тобто в цьому випадку лише автомобілі отримали ушкодження», - пояснив Віктор Главічка.
Разом з тим, начальник сектора відділу безпеки дорожнього руху Віктор Главічка наголосив на тому, що правоохоронці постійно ведуть статистику та динаміку автопригод. Наприклад, здебільшого найбільше аварій стається в п’ятницю, а якщо мова йде про місяці, то найбільш проблематичним був січень.

«Здебільшого в січні-лютому кількість ДТП зростала ближче до настання темної пори доби. Велику роль в цьому відіграють і погодні умови», - запевнив Віктор Главічка.

Основною причиною ДТП, пояснюють поліцейські, є керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння. До слова, від початку року патрульні затримали 347 водіїв напідпитку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Права купив, посаду в поліції купив а їздить і знань не купив
Відповісти
хочуть знову на дорогу повернутись собаки гаішники з людей труси знімати брехуняки подивіться статистику дтп вона зменшилась вдвічі на офіційному сайті даі
Відповісти
заплочено до пенсіі.тому мають право
Відповісти
а чому Главічку не люстрували?йому сидіти в тюрьмі потрібно ще за майдан. жах яка влада продажна подажного мента до керма поставили
Відповісти
Хибна інфа: під час Майдану він працював інспектором в районі
Відповісти