Літаки над Луцьком літатимуть ще активніше

Літаки над Луцьком літатимуть ще активніше
Аби розставити усі точки над «і», керівники військової частини, що зараз базується на Луцькому аеродромі завітали на оперативну нараду до Луцької міської ради.

«Я колись був командиром дивізії, що базувалася у Луцьку. Добре, що за цей час, що минув, вдалося зберегти аеродромну мережу, а це – великі кошти, яких зараз в держави не багато. В даний час є можливість використовувати аеродром. Дії, що відбуваються в світі і в нас в країні, показують, що велику частину успіху бойових дій приносить ударна авіація, яка вдвічі ефективніша наземної артилерії.

Військове командування вирішило тимчасово перебазувати одну із ударних бригад до вас на аеродром. Тут поряд аеродром Поворськ, і є можливість для маневрів. Ми втрачаємо вдвічі менше авіагасу для польотів. Вибачте, що працюємо вночі, бо система протиповітряної оборони противника більш ефективна вдень і менш – вночі. А літак СУ-24 дозволяє і вдень і вночі ефективно вести бойові дії в будь-яких умовах. Вибачте, ми більше не будемо, - пожартував командир, генерал-майор Олексій Котов.

Також Олексій Котов попросив безпечніше вести себе на аеродромі: не виїжджати автомобілями на злітну смугу та не фотографувати зі спалахами. Це – дуже заважає льотчикам приземлятися.

«Я вибачаюся за незручності, але ми захищаємо державу. Бригада має шість льотчиків, шість екіпажів, які мають ордени Богдана Хмельницького. І надалі будемо виконувати нашу бойову задачу. До нас приходять багато екскурсій. Ми готові співпрацювати. Запит на міську раду і приїжджайте, ми все покажемо і розкажемо, що можна. Ми будемо літати і будемо літати ще більше», - розповів командир авіаційної бригади, полковник Микола Коваленко.

Також військові скористалися нагодою та зробили рекламу контрактній службі. Мовляв, і зарплата достойна 6-8 тисяч і вдягають і кормлять. А ще - більш привабливими є авіаційні частини, бо більшість з них розміщені в обласних центрах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони ж дуру не літають. У них така робота. А не задовбують бари ресторани в яких у вихідні музика кричтть чи хочеш чи ні слухай!!!
Відповісти
Только над Луцком им и летать... А появятся над Донецком и... Все, кердык. Зато гас сэкономим.
Відповісти
Над Донецком полетят Сапсаны - тактические ракеты.
Дикому Полю сойдёт.
Відповісти
полетят на Донецк, взорвутся в Броварах
Відповісти
Вы явно не туда смотрите.
Смотреть нужно на донецкие и ростовские кладбища.
Відповісти
Угу, ви ж не можете військовий літак від пасажирського боїнга відрізнити, йолопи)))
Відповісти
Про що ви тут щодня товчете воду у ступі?
Відповісти
У-у-у-у))) палятєлі...
Відповісти
не всі ще вимерлі від чорнобиля то хоч чим небудь повітря зпортять заради очищення територіі для майбутніх власників.стількі грошей переводять в отруту а самооборона копійкі збирае на іжу загнаним на схід бійцям
Відповісти
Схаменіться!
В країні повно дебілів!
Відповісти
Вимерло не багато. Але мозок пошкодило чи не кожному другому. У вас яка група інвалідності?
Відповісти
В АТО генерал-жартівник не хоче?! А, орден за економію газу - і так дадуть ане дадуть то зекономить. Ще орден романюку НЕ ЗАБУДЬ.
Відповісти
Удачи в полетах.
Відповісти
Мені подобається. Давайте маневри побільше, тільки не над будинками, бо страшнувато)
Відповісти
молодці.нехай літають.тренуються.
Відповісти
Чим більше практики, тим краще. Хай літають, вчаться, це на користь.
А кацапський троль вже не ховається, воняє, раніше хоч гугл-транслейтом маскуватись намагався)))
Відповісти
В нормальних країнах для навчань є полігони...Не треба дратувати населення...
Відповісти
країна і держава це різні речі. Країна у нас чудова. А якщо літаки вас дратують, то живіть там де їх немає.
Відповісти
що під час великоі вітчизняноі війни літакі замість передовоі тренувалися в тилу до перемогі а гвардійці боролися в якомусь заповіднику з бракон.ерами.може у барі не чутно а людей якім вранці на роботу це напрягае.необхідність не більше ніж захоплення адмінбудівль у Луцьку у 2014 році для поідання там ковбаси
Відповісти
то ви просто в совецькій армії не служили і траву в зелений колір перед приїздом начальства не красили, для повішєнія обороноздатності, звісно)))
а під час війни завжди існують навчальні табори, де вчать новобранців і на льотчиків, і на танкістів, і на артелеристів, і на розвідників, і т.д.
Відповісти
о, то для вас вітчизна то советскій союз.. То ви совок. Мене, наприклад, не напрягає. Напрягають люди які з парасольками по базару ходять. Ви один з них?
Відповісти
Не бачу жодних проблем. Згадайте, як років 30 тому гудів аеродром, шумів авіазавод і смердів м'ясокомбінат.
Відповісти
Останні новини
Літаки над Луцьком літатимуть ще активніше
17 травень, 2016, 09:41