Мер Володимира розповів про звільнення головного освітянина міста та фінансування ремонту в школах

Мер Володимира розповів про звільнення головного освітянина міста та фінансування ремонту в школах
Міський голова Володимира-Волинського розповів про звільнення головного освітянина та фінансування ремонту в школах.

На брифінгу із журналістами, 17-го травня, Петро Саганюк прокоментував заяву на звільнення із займаної посади Дмитра Здіховського, - пише "БУГ".

Також нагадав про заборону збирати кошти з батьків на ремонт класів, а в разі недотримання пообіцяв приймати кардинальні міри щодо директорів.

Міський голова розповів, що вже проводили зустріч із сімома можливими кандидатам на посаду начальника міського відділу освіти. Із тих, кому пропонувалася посада – ніхто не погодився.

“Ці проблеми, що є в сім’ї Дмитра Андрійовича - це його внутрішні проблеми. Я хотів би сказати, по-перше, я не захищаю його, не захищаю його синів, але Крим це є територія України. Сьогодні їм їхати сюди – залишаються всі там, “рвати” сім’ї? Безперечно йому самому неприємно і він сказав “я не хочу щоб на мені спекулювали та моїй сім’ї”. Ці що його там… займаються “м’ясоїдством” хай подивляться на себе: де вони були, як вони відстоювали інтерес, чому їхні діти не на Сході? Це треба трохи більш по-людськи”, - зазначив Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського.

Також міський голова нагадав, що суворо заборонив збирати будь-які кошти на ремонт класів у школах. Хоча не всі директори шкіл дослухалися, вже 16-го травня меру повідомили. що в одній із шкіл розпочали збирати гроші. Так, Саганюк подав прохання до місцевого відділу поліції перевірити інформацію про те чи проводили збір коштів у ЗОШ №2. Якщо факт підтвердиться, то мер обіцяє вживати кардинальних заходів.

Саганюк запевнив, що на ремонт шкіл виділять із міського бюджету по 200 тисяч гривень на кожен навчальний заклад. Для садочків передбачають 100 тисяч гривень. Також на літній період заплановані і капітальні ремонти в їдальні гімназії, виділити кошти на встановлення енергозберігаючих вікон та для ЗОШ №2 продовжити ремон даху.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В луцьку би так....
Відповісти

Все правильно- ЗАБОРОНИТИ НЕКЕРОВНИЙ ВИКОКОМОМ збір коштів з батьків директорами на ремонт шкілі дитсадків. Натомість зробити цей процес контрольованим. Здійснювати проплату сотнями тисяч гривень коштами з бюджету міста за ремонт КЕРОВАНИМИ міським головою будівельним конторам . Все чесно і " без шахрайста" . Хай живуть міський голова Петро Данилович та його " любі друзі". Для чого збирати з батьків копійки, коли з бюджету можна прерахувати значно більші суми у сотнях тисяч , і отримати хороші відкати.Ну і заробити серед малограмотних жителів Володимира піар: який мудрий і принциповий голова міста Володимра-Волинського
Відповісти
Останні новини
Мер Володимира розповів про звільнення головного освітянина міста та фінансування ремонту в школах
17 травень, 2016, 10:56