Замість нудної оперативки в мера - театралізовані шоу

Замість нудної оперативки в мера - театралізовані шоу
Сьогоднішня оперативна нарада в Луцькій міській раді була схожа на театралізоване дійство.

Аби ефектніше відзвітуватися за відкриття туристичного сезону, начальник департаменту туризму та промоції міста Наталія Бунда запросила луцьку міщанку ХVII сторіччя Оксиню та луцького кликуна (на фото).

«Ці два нових мешканця оселилися надовго у нашому місті. Сезон театралізованих екскурсій розпочався із першої екскурсії 15 травня, яку провела Оксиня. Також о 12 годині щодня з в’їзної вежі Луцького замку кликун буде оголошувати про заходи, що заплановані найближчим часом та виконувати гімн «Волинь моя», - розповіла Наталія Бунда.

Нагадаємо, що сьогоднішня оперативна нарада розпочалася із розповіді військових льотчиків про літаки над Луцьком.

«Цікава оперативка! От якби так і надалі. Було б добре робити отаке цікаве шоу з оперативки. Як ми бачимо, люди хочуть подієвий туризм. В Тернополі є фестиваль «Файне місто», на Закарпатті – фестивалі вина, а в нас візитною карткою будуть «Луцьк-фуд-фест», «Ніч у Луцькому замку», - резюмував заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко.

Також читайте: У Луцьку тролейбусів і туристів буде більше, а кіосків і гаражів – менше, – Сергій Григоренко

Під час відкриття туристичного сезону у Луцьку відбулося ряд заходів: розмістили п’ять білл-боардів у Києві, вісім туристичних знаків на в’їзді в місто, а ще сім вказівників з напрямками руху вже в самому Луцьку.

Також по місту вказувати напрямок руху знову будуть луцькі кликуни. П’ять бронзових скульптур вже розміщено в різних куточках міста.

На Замковій площі встановили інформаційну таблицю «З’їзд європейських монархів», на кутку якої є корона, під яку кожен бажаючий може підставити голову для ефектного фото.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тяжка річ
Відповісти
клоуни лишились
Відповісти
Отак ролят працівники міської влади. А не стидно забирати квартири у лучан,навіть якщо сім"я не благополучна бо син пенсіонерки пив, а не краще і не потрібно допомагати сім."ям а не виганяти на вулицю а самим (родичам кумам чи знайомим) продавати за безцінь квартири? КРАЩЕ б отаке писали і хвалились а то хваляться співанками -це ж тупе зароляння грошей на людях і все. Цирк поїхав клоуни залишились
Відповісти
Шоу, а хіба не видно, що всі депутати просто блазні! Людей виселяють, а за їх гроші п'ють.
Відповісти
а наша гандзя файно співає. то дарма, що хата не метена і в туалеті бардак. до речі, скільки у люцьку громадських туалетів ? посадіть хоч кущі, щоб туристи мали куди сходити. а металобрухт на колесах, який ви називаєте маршрутками і тролейбусами, вивезіть за призначенням
Відповісти
Добре нашим депутатам працюєтся, сьогодні шоу завтра стрептиз на оперативці а після завтра фаершоу треба зробити, щоб проводив його пяний факір-піротехнік невдаха самоучка
Відповісти
кликуна на фото бачу, а де ж Оксиня? невже - отой лисий дядько...
Відповісти
ні ! то наша наталя замаскувалась
Відповісти
Оксина молодець, коли вона з'явилась, то хоч центр почав працювати, нові ідеї, нові екскурсії. Молодчина, далеко піде.
Відповісти
напевно точно)))
Відповісти
+2
100500)))
Відповісти
Нормально роблять, це ж не мовкове політбюро, а частина історії міста.
Відповісти