Поцілувались: луцькі патрульні знову потрапили в автопригоду. ФОТО

Поцілувались: луцькі патрульні знову потрапили в автопригоду. ФОТО
В Луцьку на проспекті Волі знову автопригода за участі луцьких патрульних. Автівка копів "Тойота Пріус" в'їхала в "Ниву".

"Водій "Ниви", що їхала по дорозі, здійснив екстрену зупинку, через що патрульний автомобіль в’їхав у цю автівку. Патрульна машина отримала незначні ушкодження номерних знаків, які були швидко полагоджені. Автомобіль уже працює на лінії. Жодних майнових претензій в обох сторін немає. За фактом триває службова перевірка. Подія не кваліфікована як ДТП", - прокоментувала речниця Луцької патрульної поліції Ольга Бузулук.

Натомість досвідчені водії кажуть: водій патрульної машини порушив Правила дорожнього руху, зокрема пункт 13.1: "Водій, залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу, повинен дотримуватись безпечної дистанції та безпечного інтервалу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, що вони ще вміють?
Відповісти
Колись підтримував нову поліцію, а зараз дуже розчарувався в їхній непрофесійності...
Відповісти
Пошкоджено номерний знак, в примусі зазори між елементами кузова збільшені, ваз пошкоджено кронштейни бампера це чистої води дтп, є пошкодження є дтп так, нема матеріальних притензій це незначить що водій може не уникнути відповідальності, дана пригода має реєструватись і на копа ст 124 а там є позбавлення, може речниця цього не знає, як мінімум протокол за порушення п.п 13.1 чи цього також немає? не чесно! за знак зупинка заборонена гордо пишуть протокол а своєї халатності не визнають, будьте горді!
Відповісти
Один протокол замаланили показники для звіту підгонять на базарі там простолюдини приїзджають
Відповісти
Какой свіжа новина.
Відповісти
Треба було стріляти по водію ниви, а краще по пасажиру
Відповісти
а стріляти вони ще не вчились.
Відповісти
Треба було стріляти по водію ниви, а краще по пасажиру
Відповісти
Треба було стріляти по водію ниви, а краще по пасажиру
Відповісти
ой, та шо ви таке говорите. то водій ниви їхав заднім ходом. а це не порушення, бо відповідальності в КУпАП за це нема. і взагалі, чого причепились до паяціянтів ? їхня клоунада тільки починається
Відповісти
Вони їздити зовсім невміють вот на вулиці привокзальній в понеділок в 12годині дня екіпаж поліції бувбе збив на пішоході двох жіночьок які переходили дорогу з дітьми на руках навіть не ставши не вибачились і поїхали дальше закермом доної машини була тоже жінка так щьо. Гнати їх в шию потрібно
Відповісти
По-перше, не інтервал, а дистанцію, інтервал -це відстані з боків.
По-друге, явна ДТП з усіма наслідками.
По-третє, міняйте речницю, вона далека від питань, про які говорить)
Відповісти
Цікаво знати,чи по даному факту буде реагування прокуратури м.Луька.Відсутність майнових претензій не є доказом відсутності порушення Правил дор. руху зі сторони водія Тойоти.Не складання адмінпротокола на водія Тойоти є зловживання службовим становищем керівниками поліції.
Відповісти
що там такого страшного сталося що стількі ємоцій
Відповісти
вони заявили,що для них перед законом усі рівні.продемонструйте.
Відповісти
Європротокол і 124 не складається, в чому тут зловживання службовим становищем))
Відповісти
В даній ситуації службовий автомобіль, перевіряли водія в нарко?
І європротокол не складався! просто дтп замаланили його в природі не було! причина дтп водій чи тех стан тойоти невідомо, даний автомобіль в ході знущання над ним міх втратити свої тех характеристики можливо не спрацювали гальма і він продовжує снувати по місту вишукуючи нову пригоду
Відповісти
В тому, що Тойота державний автомобіль, а не приватний!!! Буде пан поліцай на власному тоді і притензій не буде і євро протокол більш ніж достатньо!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Набрали з армії безробітних неучів...Тепер тільки можемо спостерігати за цією клоунадою.Шкода тільки,що платники податків викидають гроші просто на вітер.
Відповісти
За свої власні кошти хай відремонтують Пріус це їх "бочина" а то знову почнуть випрошувати кошти в міської ради.
Відповісти
Їхня робота явно не відповідає заробітній платі 8 тис.гр.
Відповісти
Ви вдумайтеся у їхнього керівника 25000 гривень зарплата!!!!!!!!!!!!'
Відповісти
Дорожньо-транспортною пригодою (ДТП) - називається подія, що виникло в процесі руху механічних транспортних засобів і спричинило за собою загибель або тілесне ушкодження осіб, пошкодження транспортних засобів, споруд, вантажів або інший матеріальний збиток.
Всім учасникам дорожнього руху, а особливо водіям ТЗ необхідно знати причини дорожньо-транспортних пригод та їх види і старатися уникати аварійних ситуацій, а якщо така ситуація склалася, то вміти з неї вийти, щоб не загинули або не причинити травму людям. ДТП поділяються на 3 групи: з смертельним випадком, з трвмами та тілесними ушкодженнями та матеріальними збитками. Як кажуть немає нічого ціннішого ніж життя людин,и тому необхідно завжди уникани наїзду на людину і бути особливо уважними на пішохідних переходах і місцях висадки пасажирів маршрутними транспортними засобами
Класифікація дорожньо-транспортних пригод
Дорожньо-транспортні пригоди поділяються на зіткнення, перекидання, наїзди на перешкоди, наїзди на пішоходів, наїзди на велосипедистів, наїзди на що стоять транспортні засоби, наїзди на гужовий транспорт, наїзди на тварин, падіння пасажирів, інші події.
1. зіткненням називається подія, при якому рухомі механічні транспортні засоби зіткнулися між собою або з рухомим складом на залізниці;
Це і є офіційні визначення, а коментар речниці Луцької патрульної поліції Ольги Бузулук "подія не кваліфікована як ДТП" свідчить про не знання законодавства і Правил дорожнього руху, або бажання зменшити статику невдах на Пріусах, а що певніше, те і інше разом взяте. На фото чітко видно. що пошкоджений на патрульному авто не тільки номерний знак, а й решітка над радіатором і бампер, а також задній бампер на ВАЗі...
Відповісти
задовбали ці мажори на стоячих ВАЗах: стоять з неприпустимо перевищеною швидкістю і ніхто їх за це не карає
Відповісти
Майже з кожним буває, нічого страшного. УДАЧІ вам хлопці
Відповісти
аллльььооооууу! Журавлі!!!! ДТП трапилось не через те що водій Ниви зробив екстренну зупинку, а через те що поліцаї не вибрали безпечну дистанцію або просто завтикали. Але кому я говорю? Серед вас є водії? А ті що не купили права?
Відповісти
Дибіли всі,хто пише ці коментарі.Спершу попрацюйте так,як вони це роблять, тоді будете засуджувати.Краще підтримували і допомагали, а то хочете змін, а дупи з дивану підняти не можете.Хлобці молодці!Терпіння вам.
Відповісти
Під час навчання "нових" полісменів близько 60% не мали водійських посвідчень! По закінченню навчання отримали всі. Питання... Як вони вчились та здавали водіння і теорію, якщо були постійно в Сокиричах???
Їм видали посвідчення "по - блату"!!!
Звичайні люди їздять та стажуються місяці...
Прокуратура зацікавтесь цим питанням.))))
Відповісти
Нiхто не застрахований вiд такого,а вiд ваших коментiв нудить,одна злоба I ненависть,люди будьте добрiшi
Відповісти
Останні новини
Поцілувались: луцькі патрульні знову потрапили в автопригоду. ФОТО
17 травень, 2016, 18:55