Дні науки в Академії рекреаційних технологій і права. ФОТО

Дні науки в Академії рекреаційних технологій і права. ФОТО
В Академії рекреаційних технологій і правав рамках відзначення професійного свята науковців в Україні – Дня науки – розпочалася ІІ науково-практична конференція «Інноваційні технології в освіті, науці й виробництві».

17 травня 2016 року в Академії рекреаційних технологій і права розпочалася ІІ-а науково-практична конференція «Інноваційні технології в освіті, науці й виробництві» в рамках відзначення Дня науки в Україні. Науковий захід зібрав як провідних науковців Волині, так і молодих вчених, студентів Академії рекреаційних технологій і права та Луцького коледжу рекреаційних технологій і права, - повідомляють організатори.

Мета заходу – активізації науково-дослідної роботи студентів і молодих вчених, залучення їх до творчого наукового пошуку, генерації нових наукових ідей.

Пленарне засідання відкрив в.о. ректора Академії рекреаційних технологій і права, кандидат наук з фізичного виховання і спорту, доцент Сітовський Андрій Миколайович, який зазначив, що наука невіддільна від життя, оскільки має сприяти його безпосередньому покращенню. Майбутнє успішної європейської країни ґрунтується передовсім на результатах наукового розвитку. До наукової роботи в академії залучені  викладачі, аспіранти та студенти. Вони приймають активну участь у роботі різнорівневих конференцій, семінарів, круглих столів, зокрема: міжвузівських, всеукраїнських і міжнародних. Також керівник передав вітання з професійним святом від заступника голови обласної ради – Карпюка Романа Петровича.

З вітальним словом виступили гості заходу: Каліш Богдан Львович – начальник відділу промоції міста управління туризму і промоції міста Луцької міської ради та Ковальчук Тетяна Федорівна – провідний фахівець державного підприємства «Волиньстандартметрологія».

Провідні фахівці академії та гості виступили з цікавими доповідями на різноманітну тематику, а саме: Зицик Сергій Григорович, кандидат юридичних наук, доцент кафедри права Академії рекреаційних технологій і права – Специфіка надання безоплатної правової допомоги; Ковальчук Оксана Миколаївна, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри педагогіки вищої школи Академії рекреаційних технологій і права – Управління інноваційною діяльністю – вимога сучасної освіти; Гачукова Інна Олегівна, голова громадської організації «Повір у себе» – Методика роботи з дітьми-інвалідами; Дишко Олеся Леонідівна, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри туризму Академії рекреаційних технологій і права – Маловідомі місця Західної України як туристичний потенціал регіону; Мациборська Олена Маноліївна, старший викладач кафедри документознавства та інформаційної діяльності Академії рекреаційних технологій і права – Закони комунікацій; Кезко Вадим, студент напряму підготовки «Фінанси і кредит» Академії рекреаційних технологій і права – Фіскальна політика та інші.

Під час пленарного засідання були вручені грамоти Академії рекреаційних технологій і права науково-педагогічним працівникам вищого навчального закладу:

- За плідну наукову діяльність, значний внесок у розвиток науки:

Павлишиній Наталії Борисівні, старшому викладачеві кафедри педагогіки вищої школи;

Савчуку Ігорю Володимировичу, старшому викладачеві кафедри здоровʼя людини та фізичної реабілітації;

Сірук Наталії Михайлівні, кандидатові історичних наук, доценту кафедри документознавства та інформаційної діяльності;

- За активну наукову роботу зі студентами:

Марківській Людмилі Леонтіївні, кандидатові історичних наук, доценту кафедри туризму;

- За плідну наукову діяльність та громадсько-виховну роботу:

Мациборській Олені Маноліївні, старшому викладачеві кафедри документознавства та інформаційної діяльності;

Мезенцевій Інні Василівні, кандидатові географічних наук, завідувачу кафедри туризму.

Подяками академії були нагороджені такі викладачі:

- За активну науково-методичну діяльність:

Гусєв Юрій Михайлович, викладач кафедри права;

Косинський Едуард Олександрович, старший викладач кафедри здоровʼя людини та фізичної реабілітації;

Савчук Ярослава Олександрівна, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів і кредиту;

- За активну наукову діяльність:

Дишко Олеся Леонідівна, кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри туризму;

Зубехіна Тетяна Василівна, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри туризму;

Ковальчук Оксана Миколаївна, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри педагогіки вищої школи.

В.о. ректора Академії рекреаційних технологій і права від імені усього колективу квітами привітав викладачів Академії – Ковальчук Оксану Миколаївну, Дишко Олесю Леонідівну та Зубехіну Тетяну Василівну, які у 2016 році успішно захистили дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук, та побажав їм подальших наукових здобутків.

Також на пленарному засіданні були присутні директор Луцького коледжу рекреаційних технологій і права Костів Надія Іванівна та провідний фахівець державного підприємства «Волиньстандартметрологія» Акулов Олексій Іванович.

Програма конференції охопила практично весь спектр наукових напрямів, що розвиваються в Академії рекреаційних технологій і права. Під час роботи у секційних засіданнях, які проводитимуться 17-18 травня кожен учасник матиме змогу висловити свої пропозиції та думки про стан і перспективи розвитку науки, освіти, виробництва в Україні та світі.


























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Дні науки в Академії рекреаційних технологій і права. ФОТО
17 травень, 2016, 21:45