Як заробити чималі гроші в Інтернеті: директор «Artefact. st» Андрій Сірук. ФОТО

Як заробити чималі гроші в Інтернеті: директор «Artefact. st» Андрій Сірук. ФОТО
Кількість українців, які «живуть» в Інтернеті, давно перевалила за половину усього населення.

Людей, які не просто заходять в мережу, бо мають комп’ютер, а щодня читають новини, дивляться фільми, дізнаються про життя інших і розповідають про себе у соцмережах, наразі в Україні 66%, - повідомляє Таблоїд Волині.

Та, попри таку активність у приватному онлайн-житті, далеко не кожен користувач знає, як Інтернет може допомогти заробляти гроші.

На Форумі інтернет-маркетингу «West Markrting Forum 2016», що відбувся у Луцьку 13 травня, кращі українські спеціалісти розповіли про найефективніші способи, як за допомогою мережі просунути власну справу та заробити чималі гроші.

Андрій Сірук, директор агентства ARTEFACT.St м. Луцьк:

"Перша порада стосується ефективності ключових слів, які можна купувати в пошукових системах. Не всі куплені ключові слова можуть приносити продажі, і в чому нюанс – деякі з них можуть приносити продажі по телефону, а буде здаватися, що реклама не спрацювала. Тому треба знати статистику всіх замовлень. Але для того, щоб знайти ті кілька слів, які принесуть тисячі прибутку, треба витратитися на їх пошук, експериментувати і підбирати слова.

Якщо у вас товар, рішення про купівлю якого не приймають за одну секунду, ви повинні розуміти: людина може зайти на сайт вночі, переглянути товари, наступного дня показати дружині, сестрі-братові, порадитися і десь на п’ятий-шостий день купити. Тобто інтернет-продажі не завжди відбуваються відразу.



Необхідно максимально коректно відповідати на запити користувачів. Якщо людина шукає «ремені до годинників», не треба відсилати її на самі «годинники». Ще одна помилка: коли шукають конкретну модель годинника чи телевізора, а її відправляють на стартову сторінку сайту чи на повний список. Завжди треба відправляти на сторінку конкретного товару, який шукають, незалежно від того, наскільки широкий асортимент. Але якщо захочете зекономити і відправляти на увесь список товарів, це буде не економією, а даремною витратою грошей.

Якщо ви розміщуєте оголошення, воно повинно займати якомога більше місця. Чим більше місця воно займає, тим більше привертає увагу і приносить кліків".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як заробити чималі гроші в Інтернеті: директор «Artefact. st» Андрій Сірук. ФОТО
18 травень, 2016, 16:46