Відкрита вакансія «Співведучий рубрики «Стильний Луцьк»

Відкрита вакансія «Співведучий рубрики «Стильний Луцьк»
На найближчий час ми з ВолиньPost запланували багато нових та цікавих проектів, за що дуже дякуємо ідейному натхненнику Володимиру Пащенку.

Та, на жаль, на все не вистачає рук та 24-х годин на добу. Нам дуже потрібен співведучий в рубрику «Стильний Луцьк», такий же класний, як і всі ми - працівники одного з найкращих інтернет-ресурсів нашого міста та області.

Надсилай своє фото з коротким описом власного стилю одягу та стилю життя (1000 - 1500 знаків) на адресу: [email protected] або пиши приватним повідомленням Фейсбук: https://www.facebook.com/maiko.marina.9

Найкращі роботи учасників кастингу будуть розміщені в рубриці "Стильний Луцьк", звичайно ж, за згоди самих учасників. Кастинг триває до 3 червня включно.

Раптом ти вирішив щось змінити в своєму житті найближчим часом, а ми на тебе вже чекаємо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
трохи спортсмену, трохи громадському діячу, трохи ресторатору , майбутньому фермеру, ідейному натхненнику єдиному нерукотворному і животворящему Пащенку за своє щасливе дитинство! З Ласки Божої його тоді не було)))
Відповісти
Хотіла цьому автору поставити плюсик)за красиво виражені слова,але ж розробники сайту ВолиньПост його туго зробили то пишу в коментах.....
Відповісти
не знаю-це дуже двояко,а можливо, я не хочу,щоб за мене голосували... і я йду на вакансію,а не на публічний опис свого стилю та себе самої. і хто судді? пащенко? лучани? не смішіть мене. тупо.
Відповісти
Нiякого голосування. Якщо цiкаво присилайте фото та статтю. Все в вашому бажаннI . Вас беруть на роботу I вашу роботу будуть оцiнювати роботодавцI
Відповісти