Луцьких безпритульних собак рахуватимуть англійці. ФОТО

Луцьких безпритульних собак рахуватимуть англійці. ФОТО
Міжнародний консультант Браєн Фолкнер зустрівся з міським головою Миколою Романюком, щоб подякувати за пророблену роботу в місті щодо вирішення проблеми з безпритульними тваринами.

Зустріч відбулася у четвер, 19 травня, інформує Район.Луцьк.

Браєн повідомив, що йому дуже сподобалося місто, і те, як вирішується питання з безпритульними тваринами.

Нагадаємо, до Луцька з Англії прибув міжнародний консультант з поводження з тваринами Браєн Фолкнер, який представляє організацію Нейчевоч.

Він висловив подяку директору КП «Ласка» Дані Новарчук та її команді за чудову організацію роботи комунального підприємства та відлову тварин, незважаючи на невелике фінансування.

Сподівається, що найближчим часом у Луцьку таки буде збудований притулок європейського типу, і він радо консультуватиме як на початку його будівництва, так і організацію роботи у ньому після будівництва.

Після зустрічі з міським головою Браєн зустрівся з волонтерами і студентами, які виявили бажання допомогти у підрахунку безпритульних тварин, а також працівниками «Ласки» та гостями, які прибули на семінар.

Англієць детально розповів, як саме відбуватиметься підрахунок, а Дана Новарчук кожному роздала карти, по яких о 8:00 сьогодні розпочався підрахунок. Результати підрахунку будуть оприлюднені.

До слова, перший день візиту англійської делегації розпочався із відкриття семінару. Учасники семінару довідались дуже багато цікавого щодо мови тіла тварин, інстинктів, зорових особливостей.

17 травня Браєн вивчав роботу комунального підприємства та навчав як користуватися новим обладнанням, яке подарував «Ласці».

18 травня КП «Ласка» влаштувала у Луцьку рейд із вилову бездомних собак. Супроводжувалося дійство делегацією із Кривого Рогу, Мелітополя, Харкова і Англії.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українським бродячим собакам-європейський рівень життя!
Відповісти
Вчора читала на фейсбуці зовсім інше про притулок, де ж правда?!
Відповісти
Нема в світі правди, правди не з'іскати...
Відповісти
Останні новини
Луцьких безпритульних собак рахуватимуть англійці. ФОТО
20 травень, 2016, 13:46